第68页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
一、根据汉语意思写单词。
1.The ______(出乎意料)rain stopped a lot of people from going home, so they had to stay in the office.
2.The ______(背包)will cost me 300 yuan, but I think I can buy it more cheaply online.
3.During the holiday, we should avoid staying up at night and ______(睡过头)in the morning.
4.By the time Tina went into the classroom, Mr. White had already started ______(教).
5.The doorbell suddenly ______(发出铃声)when I was watching TV at home.
1.The ______(出乎意料)rain stopped a lot of people from going home, so they had to stay in the office.
2.The ______(背包)will cost me 300 yuan, but I think I can buy it more cheaply online.
3.During the holiday, we should avoid staying up at night and ______(睡过头)in the morning.
4.By the time Tina went into the classroom, Mr. White had already started ______(教).
5.The doorbell suddenly ______(发出铃声)when I was watching TV at home.
答案:
1.unexpected 2.backpack 3.oversleeping 4.teaching 5.rang
二、用括号中所给单词的适当形式填空。
6.He lied to his teacher that he ______(finish)his homework already but left it at home.
7.The boy said that he ______(have)supper, so he was not hungry.
8.Before Lily finished her homework, the cake ______(eat)up.
9.By the time I ______(get)home,my mother ______(go)out for exercise.
10.By the end of last year, they ______(help)over ten thousand homeless people.
6.He lied to his teacher that he ______(finish)his homework already but left it at home.
7.The boy said that he ______(have)supper, so he was not hungry.
8.Before Lily finished her homework, the cake ______(eat)up.
9.By the time I ______(get)home,my mother ______(go)out for exercise.
10.By the end of last year, they ______(help)over ten thousand homeless people.
答案:
6.had finished 7.had had 8.had been eaten 9.got;had gone 10.had helped
三、根据句意,在空白处填入一个适当的词。
11.—What happened ______ you, Ann?
—I hurt my knee.
12.The party tonight marks the end of our summer vacation. Tomorrow we'll go ______ to school.
13.______ the time I arrived at the hall, the party had already begun.
14.My father always gets ______ early to catch the early bus to go to work.
15.When the teacher came ______ the classroom, we were reading aloud.
11.—What happened ______ you, Ann?
—I hurt my knee.
12.The party tonight marks the end of our summer vacation. Tomorrow we'll go ______ to school.
13.______ the time I arrived at the hall, the party had already begun.
14.My father always gets ______ early to catch the early bus to go to work.
15.When the teacher came ______ the classroom, we were reading aloud.
答案:
11.to 12.back 13.By 14.up 15.into
B 提升能力
四、阅读理解。
A girl and a lawyer are seated next to each other on a flight. The lawyer asks if she'd like to play a fun game. The girl, tired, politely refuses his request and hopes to sleep for a while.
The lawyer explains that the game is easy and a lot of fun. "I ask you a question, and if you don't know the answer, you pay me $5, and vice versa(反之亦然)." Again, she refuses and tries to get some sleep.The lawyer keeps trying. He says, "OK. If you don't know the answer, you pay me $5; and if I don't know the answer, I will pay you $500." This catches the girl's attention. Knowing that there will be no end unless she plays, she agrees to play the game.The lawyer asks the first question, "How far is it from the earth to the moon?" The girl doesn't say a word, but pulls out a $5 bill and hands it to the lawyer. "Okay," says the lawyer, "your turn."
She asks the lawyer, "What goes up a hill with three legs and comes down with four legs?"
The lawyer, puzzled, takes out his computer and searches. He even sends e-mails to all his friends and co-workers but no answer. After an hour, he wakes the girl and hands her $500. The girl says "Thank you" and turns back to get some more sleep.The lawyer angrily wakes the girl and asks, "Well,what's the answer?" Without a word, the girl reaches into her purse, hands the lawyer $5, and goes back to sleep.
( )16.What can we learn from the passage?
A. The girl knows the answers to both of the lawyer's questions.
B. The girl agrees to play the game after the lawyer's third request.
C. The lawyer succeeds in finding out the answer to the girl's question.
D. The lawyer telephones to ask all his friends and co-workers for help.
( )17.How much does the girl make?
A. $490.B. $495.
C. $500.D. $505.
( )18.Which picture best shows the lawyer's face after the game?

( )19.From the passage, we know the girl is ______.

A. humorous
B. patient
C. smart
D. kind
四、阅读理解。
A girl and a lawyer are seated next to each other on a flight. The lawyer asks if she'd like to play a fun game. The girl, tired, politely refuses his request and hopes to sleep for a while.
The lawyer explains that the game is easy and a lot of fun. "I ask you a question, and if you don't know the answer, you pay me $5, and vice versa(反之亦然)." Again, she refuses and tries to get some sleep.The lawyer keeps trying. He says, "OK. If you don't know the answer, you pay me $5; and if I don't know the answer, I will pay you $500." This catches the girl's attention. Knowing that there will be no end unless she plays, she agrees to play the game.The lawyer asks the first question, "How far is it from the earth to the moon?" The girl doesn't say a word, but pulls out a $5 bill and hands it to the lawyer. "Okay," says the lawyer, "your turn."
She asks the lawyer, "What goes up a hill with three legs and comes down with four legs?"
The lawyer, puzzled, takes out his computer and searches. He even sends e-mails to all his friends and co-workers but no answer. After an hour, he wakes the girl and hands her $500. The girl says "Thank you" and turns back to get some more sleep.The lawyer angrily wakes the girl and asks, "Well,what's the answer?" Without a word, the girl reaches into her purse, hands the lawyer $5, and goes back to sleep.
( )16.What can we learn from the passage?
A. The girl knows the answers to both of the lawyer's questions.
B. The girl agrees to play the game after the lawyer's third request.
C. The lawyer succeeds in finding out the answer to the girl's question.
D. The lawyer telephones to ask all his friends and co-workers for help.
( )17.How much does the girl make?
A. $490.B. $495.
C. $500.D. $505.
( )18.Which picture best shows the lawyer's face after the game?
( )19.From the passage, we know the girl is ______.
A. humorous
B. patient
C. smart
D. kind
答案:
16.B 17.A 18.B 19.C
查看更多完整答案,请扫码查看