第71页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
十二 从方框中选择合适的句子完成对话。(填序号)(5 分)
Yang Ling: Hello, Su Hai. 1.
Su Hai: They're my dolls. Have a look!
Yang Ling: Your dolls are so beautiful. 2.
Su Hai: Sure. 3.
Yang Ling: 4.
Su Hai: All right. 5.
Yang Ling: Thank you very much.
Su Hai: You're welcome.
A. Which one(哪一个) do you like?
B. Can I have one?
C. Here you are.
D. What are those?
E. The doll with a purple skirt and yellow shoes.
Yang Ling: Hello, Su Hai. 1.
D
Su Hai: They're my dolls. Have a look!
Yang Ling: Your dolls are so beautiful. 2.
B
Su Hai: Sure. 3.
A
Yang Ling: 4.
E
Su Hai: All right. 5.
C
Yang Ling: Thank you very much.
Su Hai: You're welcome.
A. Which one(哪一个) do you like?
B. Can I have one?
C. Here you are.
D. What are those?
E. The doll with a purple skirt and yellow shoes.
答案:
【解析】:
这是一个英语对话填空题,需要根据对话的上下文选择合适的句子完成对话。题目给出了五个选项,分别标记为A到E。我们需要分析对话的每一轮内容,确定每一空应填入的句子。
1. 第一空,Yang Ling问Su Hai那些是什么,根据Su Hai的回答“They're my dolls.”可以确定第一空应填“What are those?”。
2. 第二空,Yang Ling说Su Hai的玩偶很漂亮,然后想要一个,根据Su Hai的回答“Sure.”可以确定第二空应填“Can I have one?”。
3. 第三空,Su Hai问Yang Ling喜欢哪一个,所以应填“Which one do you like?”。
4. 第四空,Yang Ling回答她喜欢哪一个,所以应填描述具体玩偶的句子“The doll with a purple skirt and yellow shoes.”。
5. 第五空,Su Hai同意给Yang Ling那个玩偶,所以应填“Here you are.”。
【答案】:
1. D
2. B
3. A
4. E
5. C
这是一个英语对话填空题,需要根据对话的上下文选择合适的句子完成对话。题目给出了五个选项,分别标记为A到E。我们需要分析对话的每一轮内容,确定每一空应填入的句子。
1. 第一空,Yang Ling问Su Hai那些是什么,根据Su Hai的回答“They're my dolls.”可以确定第一空应填“What are those?”。
2. 第二空,Yang Ling说Su Hai的玩偶很漂亮,然后想要一个,根据Su Hai的回答“Sure.”可以确定第二空应填“Can I have one?”。
3. 第三空,Su Hai问Yang Ling喜欢哪一个,所以应填“Which one do you like?”。
4. 第四空,Yang Ling回答她喜欢哪一个,所以应填描述具体玩偶的句子“The doll with a purple skirt and yellow shoes.”。
5. 第五空,Su Hai同意给Yang Ling那个玩偶,所以应填“Here you are.”。
【答案】:
1. D
2. B
3. A
4. E
5. C
十三 阅读短文,判断下列句子正(T)误(F)。(10 分)举一反三
Tim is my best friend. He is from London(伦敦), the UK. But he likes China very much. Now he is in Beijing. He is tall and fat. He has a round face and round blue eyes. His hair is not black but yellow. His nose, mouth and ears are all big. He likes playing football. Look! He has a football. He often plays football after class.
(
(
(
(
(
Tim is my best friend. He is from London(伦敦), the UK. But he likes China very much. Now he is in Beijing. He is tall and fat. He has a round face and round blue eyes. His hair is not black but yellow. His nose, mouth and ears are all big. He likes playing football. Look! He has a football. He often plays football after class.
(
T
)1. Tim is an English boy.(
F
)2. Tim has round black eyes.(
T
)3. Tim's mouth and nose are big.(
F
)4. Tim often plays ping-pong after class.(
F
)5. The underlined(画线的) word “round” means “长的” in Chinese.
答案:
【解析】:本题主要考查对短文内容的理解以及词汇含义的判断。需要从短文中找到与每个句子相关的信息,然后判断句子的正误。
1. 短文中提到“He is from London(伦敦), the UK.”,说明Tim是英国男孩,该句正确。
2. 短文中说“He has a round face and round blue eyes.”,是蓝色的圆眼睛,不是黑色的,该句错误。
3. 短文中明确提到“His nose, mouth and ears are all big.”,所以该句正确。
4. 短文中说“He often plays football after class.”,是踢足球,不是打乒乓球,该句错误。
5. “round”在这里的意思是“圆的”,不是“长的”,该句错误。
【答案】:1. T;2. F;3. T;4. F;5. F
1. 短文中提到“He is from London(伦敦), the UK.”,说明Tim是英国男孩,该句正确。
2. 短文中说“He has a round face and round blue eyes.”,是蓝色的圆眼睛,不是黑色的,该句错误。
3. 短文中明确提到“His nose, mouth and ears are all big.”,所以该句正确。
4. 短文中说“He often plays football after class.”,是踢足球,不是打乒乓球,该句错误。
5. “round”在这里的意思是“圆的”,不是“长的”,该句错误。
【答案】:1. T;2. F;3. T;4. F;5. F
十四 新考法 对比阅读 阅读表格,选择正确的选项。(10 分)
Peter and Amy are good friends. They both like toys and they each have their cute toys.
| Name | Age | Toy | Appearance(外貌) | Abilities(能力) |
| Peter | 13 | robot | red and blue, tall and big, small eyes, a small nose | talk and run |
| Amy | 11 |? | black and white, fat and short, big eyes, a small nose | climb and jump |
(
A. eleven; thirteen
B. thirteen; eleven
C. twelve; eleven
(
A. tall and big
B. red and green
C. green and tall
(

(
A. noses
B. mouths
C. eyes
(
A. talk; swim
B. run; climb
C. jump; talk
Peter and Amy are good friends. They both like toys and they each have their cute toys.
| Name | Age | Toy | Appearance(外貌) | Abilities(能力) |
| Peter | 13 | robot | red and blue, tall and big, small eyes, a small nose | talk and run |
| Amy | 11 |? | black and white, fat and short, big eyes, a small nose | climb and jump |
(
B
)1. Peter is ____ and Amy is ____.A. eleven; thirteen
B. thirteen; eleven
C. twelve; eleven
(
A
)2. Peter's robot is ____.A. tall and big
B. red and green
C. green and tall
(
B
)3. Amy's toy may be(可能是) a toy ____.(
A
)4. The toys' ____ are small.A. noses
B. mouths
C. eyes
(
A
)5. Peter's toy can ____ and Amy's toy can't ____.A. talk; swim
B. run; climb
C. jump; talk
答案:
1. B 2. A 3. B 4. A 5. A
查看更多完整答案,请扫码查看