第98页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
3. In our school library there ____ a number of books on science, and in these years the number of them ____ growing larger and larger.
A.are; is
B.is; are
C.have; are
D.has; is
A
A.are; is
B.is; are
C.have; are
D.has; is
答案:
A
4. I think the new films ____ by that famous director ____ seeing.
A.is directed; worth
B.directed; is worth
C.is directed; is worth
D.directed; are worth
D
A.is directed; worth
B.directed; is worth
C.is directed; is worth
D.directed; are worth
答案:
D
5. —The programme is quite popular around China. How do you like it? —
A.Pretty good
B.All right
C.It's my pleasure
D.I think so
A
.A.Pretty good
B.All right
C.It's my pleasure
D.I think so
答案:
A
6. —There was a report ____ Guangzhou Football Club on CCTV-5 yesterday.
—Yes. And it included an interview ____ their coach.
A.for; with
B.about; by
C.on; with
D.by; on
—Yes. And it included an interview ____ their coach.
C
A.for; with
B.about; by
C.on; with
D.by; on
答案:
C
7. David is kind and helpful, but he is also a little careless
A.at that time
B.at a time
C.at times
D.at all times
C
.A.at that time
B.at a time
C.at times
D.at all times
答案:
C
8. The films ____ horror and mysteries make me ____.
A.are full of; feel scared
B.filled with; feel scared
C.full of; scary
D.was filled with; scared
B
A.are full of; feel scared
B.filled with; feel scared
C.full of; scary
D.was filled with; scared
答案:
B
Ⅲ.根据所给的汉语意思,完成下列句子
1. 看了这个节目后,你就会意识到这些大象面临着多少危险。
2. 除非人类停止为了老虎的皮毛和骨头而猎杀它们,否则这种情形会继续下去。
3. 你能看到来自印度的景色——为数不多的仍有老虎在野外生存的地方之一。
4. 成千上万狂热爱好者在线为他们最喜欢的音乐视频投票。
Thousands of fans
5. 我认为这位著名导演执导的这部电影不值得看。
I
1. 看了这个节目后,你就会意识到这些大象面临着多少危险。
After you watch this programme, you will realize how much danger these elephants face.
2. 除非人类停止为了老虎的皮毛和骨头而猎杀它们,否则这种情形会继续下去。
The situation will continue unless humans stop hunting tigers for their fur and bones.
3. 你能看到来自印度的景色——为数不多的仍有老虎在野外生存的地方之一。
You can see scenes from India—one of the few places where tigers still live in the wild.
4. 成千上万狂热爱好者在线为他们最喜欢的音乐视频投票。
Thousands of fans
have voted online
for theirfavourite music videos
.5. 我认为这位著名导演执导的这部电影不值得看。
I
don't think
the filmdirected by this famous director
isworth watching
.
答案:
1. After you watch this programme, you will realize how much danger these elephants face. 2. The situation will continue unless humans stop hunting tigers for their fur and bones. 3. You can see scenes from India—one of the few places where tigers still live in the wild. 4. have voted online; favourite music videos 5. don't think; directed by this famous director; worth watching
1. The purpose of the first two paragraphs is to ____.
2. According to the passage, the time American children usually spend in watching TV ____.
3. Which of the following statements is TRUE according to the passage?
4. The main idea of the passage would be ____.
B
2. According to the passage, the time American children usually spend in watching TV ____.
A
3. Which of the following statements is TRUE according to the passage?
B
4. The main idea of the passage would be ____.
A
答案:
1.B 2.A 3.B 4.A
查看更多完整答案,请扫码查看