第44页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
1. There is no doubt ____ the book The Diary of a Young Girl is ____ again and again.
A.whether; well worth reading
B.that; well worth reading
C.that; very worth to read
D.if; very worth to read
B
A.whether; well worth reading
B.that; well worth reading
C.that; very worth to read
D.if; very worth to read
答案:
B
2. —What do you think of your English teacher?
—I've never met ____ one before.
A.the strictest
B.the stricter
C.a stricter
D.a strictest
—I've never met ____ one before.
C
A.the strictest
B.the stricter
C.a stricter
D.a strictest
答案:
C
3. The children are made ____ lots of homework every day. This makes them ____.
A.to do; unhappy
B.do; unhappy
C.to do; unhappily
D.do; unhappily
A
A.to do; unhappy
B.do; unhappy
C.to do; unhappily
D.do; unhappily
答案:
A
4. What a nice paper plane! Can you show us ____ you make it?
A.who
B.what
C.how
D.whether
C
A.who
B.what
C.how
D.whether
答案:
C
5. —They hardly have any spare time for their hobbies, ____?
—____. They have too much work to do.
A.do they; No, they don't
B.don't they; Yes, they do
C.have they; No, they don't
D.haven't they; Yes, they do
—____. They have too much work to do.
A
A.do they; No, they don't
B.don't they; Yes, they do
C.have they; No, they don't
D.haven't they; Yes, they do
答案:
A
6. (江苏南通通州区期中)—Perhaps we should ____ the cost before the journey.
—OK. You are really an organized person.
A.break out
B.put out
C.stay out
D.work out
—OK. You are really an organized person.
D
A.break out
B.put out
C.stay out
D.work out
答案:
D
7. —What do you think of the TV programme?
—Wonderful. Many people are ____ about it. They never miss it.
A.nervous
B.worried
C.crazy
D.angry
—Wonderful. Many people are ____ about it. They never miss it.
C
A.nervous
B.worried
C.crazy
D.angry
答案:
C
1. 我怀疑这首歌是否值得一听。
2. 根据交通规则,人们不被允许酒后驾车。
3. 他当时除了把烦恼藏在心里,别无选择。
4. 你能想象没有手机的生活会是什么样的吗?
Can you imagine
5. 在学业和爱好间获得平衡对于学生来说是重要的。
It's important for students
I doubt if/whether this song is worth listening to.
2. 根据交通规则,人们不被允许酒后驾车。
According to traffic rules, people are not allowed to drive after drinking.
3. 他当时除了把烦恼藏在心里,别无选择。
He had no choice but to keep his worries to himself at that moment.
4. 你能想象没有手机的生活会是什么样的吗?
Can you imagine
what the life will be like
without mobile phones?5. 在学业和爱好间获得平衡对于学生来说是重要的。
It's important for students
to achieve a balance between schoolwork and hobbies
.
答案:
1. I doubt if/whether this song is worth listening to. 2. According to traffic rules, people are not allowed to drive after drinking. 3. He had no choice but to keep his worries to himself at that moment. 4. what the life will be like 5. to achieve a balance between schoolwork and hobbies
1. Why does the writer hope to have her door locked?
2. What does the underlined word “lack” most probably mean in Chinese?
3. What is the main idea of the second paragraph?
4. What can we know from the passage?
D
2. What does the underlined word “lack” most probably mean in Chinese?
B
3. What is the main idea of the second paragraph?
A
4. What can we know from the passage?
B
答案:
1. D 2. B 3. A 4. B
查看更多完整答案,请扫码查看