2025年夺冠课课练九年级英语上册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年夺冠课课练九年级英语上册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年夺冠课课练九年级英语上册译林版》

Ⅲ. 根据所给的汉语意思,完成下列句子
1. 你的手表一点毛病也没有,所以你不必为它感到担忧。
There is nothing wrong with your watch, so you don't need to worry about it.

2. 在买这条裤子前你最好试穿一下。
You'd better try on this pair of trousers before you buy it.

3. Mike 非常喜欢他的新夹克衫,因为他穿上好看。
Mike likes his new jacket very much, because it looks good on him.

4. 我不确定 Jenny 明天是否会和我们去超市购物。
I am not sure
if Jenny will go shopping in the supermarket
with us tomorrow.
5. 阵雨过后,我从窗户往外看,看见天空中有一道彩虹。
I
looked out of the window
and saw
a rainbow in the sky
after the shower.
答案: 1. There is nothing wrong with your watch, so you don't need to worry about it.
2. You'd better try on this pair of trousers before you buy it.
3. Mike likes his new jacket very much, because it looks good on him.
4. if Jenny will go shopping in the supermarket
5. looked out of the window; a rainbow in the sky
1. According to the passage, if you are on a diet,
A
might help.
A. putting your food on a blue dish or in a blue bowl
B. turning on a yellow light during the meal
C. painting the walls of the dining room white
D. covering the dining table with an orange cloth
2. Most school buses are painted yellow because
C
.
A. it tells other drivers to prepare to stop
B. it helps bus drivers stay in a good mood
C. it can easily catch other people's attention
D. it is the colour that most schoolchildren like
3. Which of the following is NOT mentioned in the passage?
B

A. Colours influence people's daily lives.
B. Most fast-food restaurants are painted grey.
C. Different colours are used for different purposes.
D. Colours make daily conversations more interesting.
4. What can we infer(推断) from the passage?
B

A. Amber was not fat at all.
B. Amber cheered up at Violet's invitation at last.
C. Violet didn't know how colours influenced our lives.
D. The arch is painted gold only to make it beautiful.
答案: 1.A 2.C 3.B 4.B

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭