第5页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
3. —Did you enjoy the outdoor training yesterday?
—No, not at all! I was ____ dead after so much hard training.
A.as good as
B.as well as
C.so good as
D.so well as
—No, not at all! I was ____ dead after so much hard training.
A
A.as good as
B.as well as
C.so good as
D.so well as
答案:
A
4. —When are you going to visit your grandparents?
—I haven't decided. ____ today ____ tomorrow is OK.
A.Not only; but also
B.Neither; nor
C.Either; or
D.Both; and
—I haven't decided. ____ today ____ tomorrow is OK.
C
A.Not only; but also
B.Neither; nor
C.Either; or
D.Both; and
答案:
C
5. (江苏南通启东期中)—What else should we pay attention to ____ our grades during the exam?
—Reading and writing more carefully.
A.improving
B.to improve
C.improve
D.improved
—Reading and writing more carefully.
B
A.improving
B.to improve
C.improve
D.improved
答案:
B
6. —Look! So many cars are at the traffic lights!
—Yeah! We can't be ____ careful when we cross the road.
A.very
B.so
C.too
D.quite
—Yeah! We can't be ____ careful when we cross the road.
C
A.very
B.so
C.too
D.quite
答案:
C
7. —Jack can tell funny jokes and always makes us laugh.
—Exactly. He has ____ me with his good sense of humour.
A.impressed
B.admired
C.reminded
D.warned
—Exactly. He has ____ me with his good sense of humour.
A
A.impressed
B.admired
C.reminded
D.warned
答案:
A
8. We may meet all kinds of difficulties, but we should be confident enough to ____ any challenge.
A.get on
B.put on
C.take on
D.try on
C
A.get on
B.put on
C.take on
D.try on
答案:
C
Ⅲ.根据所给的汉语意思,完成下列句子
1. 他富有创造性的作品给整个国家留下了印象。
2. 人生就像一场赛跑。你要么领先,要么落后。
3. 注意写下每个细节是很有必要的。
4. 他工作时总是以高标准要求自己。
He always
5. 对我们来说,失之毫厘,谬以千里,并且我们承担不起任何错误。
To us,
1. 他富有创造性的作品给整个国家留下了印象。
He impressed the whole country with his creative work.
2. 人生就像一场赛跑。你要么领先,要么落后。
Life is like a race. You either take the lead or fall behind.
3. 注意写下每个细节是很有必要的。
It's very necessary to pay attention to writing down every detail.
4. 他工作时总是以高标准要求自己。
He always
works to high standards
.5. 对我们来说,失之毫厘,谬以千里,并且我们承担不起任何错误。
To us,
a miss is as good as a mile
and we can't afford to make any mistakes
.
答案:
1. He impressed the whole country with his creative work. 2. Life is like a race. You either take the lead or fall behind. 3. It's very necessary to pay attention to writing down every detail. 4. works to high standards 5. a miss is as good as a mile; afford to make any mistakes
1. Why are children more creative than adults?
2. What does the underlined word "versed" mean in Paragraph 2?
3. What's the purpose of giving examples of the two children in Paragraph 3?
4. Which of the following shows the structure of the passage?
5. What should be the best title for the passage?
B
2. What does the underlined word "versed" mean in Paragraph 2?
A
3. What's the purpose of giving examples of the two children in Paragraph 3?
C
4. Which of the following shows the structure of the passage?
B
5. What should be the best title for the passage?
A
答案:
1. B 2. A 3. C 4. B 5. A
查看更多完整答案,请扫码查看