2025年夺冠课课练九年级英语上册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年夺冠课课练九年级英语上册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年夺冠课课练九年级英语上册译林版》

4. Some teenage art lovers will
B
the school Drama Club next week.
A.come up with
B.try out for
C.carry on with
D.look around for
答案: B
5. —
C
Hope is always around you. —Thank you, Miss Liu.
A.Don't thank goodness
B.Don't be lazy
C.Never lose heart
D.Never be confident
答案: C
6. Whether to go abroad for further study ____ a problem for her. She hasn't made a decision yet.
A

A.remains
B.reminds
C.requires
D.replies
答案: A
7. —Maybe we can celebrate tonight.
A
?
A.What do you have in mind
B.What's the matter
C.What is on your mind
D.What's going on
答案: A
8. (江苏常州正衡中学期中)When Spud was ____ university student, he dreamed of becoming ____ NBA player.
B

A.an; a
B.a; an
C.an; an
D.the; an
答案: B
Ⅲ.根据所给的汉语意思,完成下列句子
1. 他太粗心了,没有觉察到这个错误。
He was too careless to take notice of this mistake.

2. 我们在完成任务后有种成就感。
We had a sense of achievement after completing the task.

3. 结果,他成功从大学毕业了。
As a result,he succeeded in graduating from university.

4. 他起初因为太小被拒绝。
He
was refused
because he was too small
at first
.
5. 这使他引起了教练的注意。
This brought
him to the attention of the coach
.
答案: 1. He was too careless to take notice of this mistake. 2. We had a sense of achievement after completing the task. 3. As a result,he succeeded in graduating from university. 4. was refused; at first 5. him to the attention of the coach
1. What problems did the writer face when learning a foreign language?
a. The writer wasn't used to the accent in Canada.
b. The writer got afraid because of Thompson Rivers University.
c. The writer was afraid of making mistakes.
d. The writer didn't have enough vocabulary to communicate with others.
A. abc
B. bcd
C. acd
D. abd
C

2. The writer used the underlined part “sounds like a bird singing a nice song” to ____.
A. show Canadians like singing beautiful songs
B. express Canadians have a natural way of accent
C. prove why the writer had problems singing songs
D. tell his mother language has special intonations and stresses
B

3. According to the writer, ____.
A. nothing can be achieved without the professors' and teachers' help
B. giving up for a short while is of some help to learn difficult things
C. working hard is the only thing we need to do to achieve a goal
D. we shouldn't be afraid to make mistakes when learning
D

4. Which of the following is the structure of the passage?
A. ①/②③④⑤
B. ①/②③④/⑤
C. ①②/③④/⑤
D. ①/②③/④⑤
B
答案: 1.C 2.B 3.D 4.B

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭