第41页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
3. We must ____ ourselves ____ our work.
A.strict in; with
B.be strict in; with
C.be strict with; in
D.strict with; in
C
A.strict in; with
B.be strict in; with
C.be strict with; in
D.strict with; in
答案:
3. C
—Look! He's jumping so far!
—Hard to ____ his legs were once broken.
A.know
B.find
C.imagine
D.realize
—Hard to ____ his legs were once broken.
C
A.know
B.find
C.imagine
D.realize
答案:
4. C
5. (江苏常州金坛区期中)—What about taking a walk around Qianzi Lake now?
—It's already 10 p. m. now. For our own safety, I suggest not ____ very late.
A.to stay up
B.staying up
C.to stay out
D.staying out
—It's already 10 p. m. now. For our own safety, I suggest not ____ very late.
D
A.to stay up
B.staying up
C.to stay out
D.staying out
答案:
5. D
6. (江苏南通海门中学期中)I thought ____ necessary to accept his advice at that time because it was of great ____.
A.it's; valuable
B.it; value
C.that; value
D.that; valuable
B
A.it's; valuable
B.it; value
C.that; value
D.that; valuable
答案:
6. B
Ⅲ.根据所给的汉语意思,完成下列句子
1. 这个建议对青少年来说将很有价值。
2. 在那个时候,他别无选择,只能依靠自己。
3. 不要熬夜太晚,否则第二天你会觉得很累。
4. 老师让我们每天按时交作业。
Our teacher asks us
5. 我们怀疑公司是否能给我们提供一些选择。
We
1. 这个建议对青少年来说将很有价值。
The suggestion will be valuable/of great value to teenagers.
2. 在那个时候,他别无选择,只能依靠自己。
He had no choice but to depend on himself at that time.
3. 不要熬夜太晚,否则第二天你会觉得很累。
Don't stay up too late, or you'll feel very tired the next day.
4. 老师让我们每天按时交作业。
Our teacher asks us
to hand in our homework on time every day
.5. 我们怀疑公司是否能给我们提供一些选择。
We
doubt whether/if the company can offer some choices
to us.
答案:
1. The suggestion will be valuable/of great value to teenagers.
2. He had no choice but to depend on himself at that time.
3. Don't stay up too late, or you'll feel very tired the next day.
4. to hand in our homework on time every day
5. doubt whether/if the company can offer some choices
2. He had no choice but to depend on himself at that time.
3. Don't stay up too late, or you'll feel very tired the next day.
4. to hand in our homework on time every day
5. doubt whether/if the company can offer some choices
1. The writer asked two questions in Paragraph 1 to
2. What does the underlined word "that" in Paragraph 3 refer to(指)?
3. Which of the following can be the best to fill in the blank in Paragraph 4?
4. Which of the following is the structure(结构) of the passage?
5. The purpose of the passage is mainly
B
.2. What does the underlined word "that" in Paragraph 3 refer to(指)?
D
3. Which of the following can be the best to fill in the blank in Paragraph 4?
C
4. Which of the following is the structure(结构) of the passage?
D
5. The purpose of the passage is mainly
C
.
答案:
1. B 2. D 3. C 4. D 5. C
查看更多完整答案,请扫码查看