第70页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
(
—______.
A.That's all right
B.Good luck
C.Be careful
D.Enjoy yourselves
D
)5.—Our school is going to have a field trip next Friday. We can learn to plant trees.—______.
A.That's all right
B.Good luck
C.Be careful
D.Enjoy yourselves
答案:
5. D 【点拨】That's all right 没关系;Good luck 祝好运;Be careful 小心;Enjoy yourselves 祝你们玩得愉快。根据“Our school is going to have a field trip next Friday.”可知,下周五将要去郊外旅行,所以应回答“祝你们玩得愉快”。故选 D。
四、连词成句。
1. classes fun are great for us biology (.)
2. the works like reading many of I famous people (.)
3. many things at living do you study school (?)
4. good he is at English (.)
5. have the term students a field trip each (.)
1. classes fun are great for us biology (.)
Biology classes are great fun for us.
2. the works like reading many of I famous people (.)
I like reading the works of many famous people.
3. many things at living do you study school (?)
Do you study many living things at school?
4. good he is at English (.)
He is good at English.
5. have the term students a field trip each (.)
The students have a field trip each term.
答案:
1. Biology classes are great fun for us. 2. I like reading the works of many famous people. 3. Do you study many living things at school? 4. He is good at English. 5. The students have a field trip each term.
Hello, I am Wang Xinyue. I 1
am
at Sunshine Middle School. My school starts 2at
8:00 in the morning. We do morning 3exercises
first. Our lessons begin at 8:15. I like Chinese best! We read the 4works
of many famous writers. It is amazing 5to learn
the Chinese language. We have Biology classes twice 6a
week. We study many 7living
things and learn about nature. After-school 8activities
are also great fun! I am a member of the school volleyball team, and we practise 9playing
it on Friday afternoons. We have a field trip each term. Tomorrow morning we will leave 10for
a farm to pick apples there.
答案:
1. am 2. at 3. exercises 4. works 5. to learn 6. a 7. living 8. activities 9. playing 10. for
(
A. One. B. Two. C. Three. D. Four.
(
A. over the radio B. on the phone C. by using computers D. A or C
(
A. 国家 B. 方法 C. 语言 D. 团体
(
A. everybody needs to go to school B. children don't like school C. schools are the same D. there are different kinds of schools
A
)1. In how many ways are schools all the same?A. One. B. Two. C. Three. D. Four.
(
D
)2. If a student's home is too far from his school, his teachers can give lessons ______.A. over the radio B. on the phone C. by using computers D. A or C
(
C
)3. The underlined word "languages" means "______" in Chinese.A. 国家 B. 方法 C. 语言 D. 团体
(
D
)4. The writer writes the passage to tell us ______.A. everybody needs to go to school B. children don't like school C. schools are the same D. there are different kinds of schools
答案:
1. A 【点拨】根据第二段中“But they are all the same in one way. Schools are places where children go to learn.”可知选 A。2. D 【点拨】根据第四段中“In some places, children live too far from the school. Teachers give lessons over the radio or by using computers.”可知,一些学生住得离学校太远,老师会通过收音机或者使用电脑来上课。故选 D。3. C 【点拨】根据下文“like English, Chinese and Japanese”可知,英语、汉语和日语都是语言,故画线单词 languages 意为“语言”。故选 C。4. D 【点拨】根据全文内容可知,文章介绍了各种类型的学校。故选 D。
查看更多完整答案,请扫码查看