第147页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
五、阅读短文,在文中空白处填入1个适当的单词,或用括号内所给单词的正确形式填空。
At the 1
Their son, Timmy, is a 4
Timmy knows that he needs to find a cheaper pair. After 8
Timmy learns an important lesson about money 10
1. ______ 2. ______ 3. ______ 4. ______ 5. ______
6. ______ 7. ______ 8. ______ 9. ______ 10. ______
At the 1
beginning
of every month, the Jones family sit down at the kitchen table to make a budget. They understand the importance of managing their money 2 well
(good), no matter how difficult it can be sometimes. Mr and Mrs Jones teach their kids that it's important to save 3 for
a rainy day.Their son, Timmy, is a 4
player
(play) in the school football team, and he dreams of becoming the 5 biggest
(big) sports star one day. This month, Timmy needs a new pair of football shoes, 6 but
there is a problem: the money. Shoes come in many different 7 kinds
(kind) and prices. Timmy's dream shoes are beyond the family budget.Timmy knows that he needs to find a cheaper pair. After 8
looking
(look) through many stores, Timmy and his dad find the 9 suitable
(suit) pair. It's not expensive, but is just right for Timmy's needs.Timmy learns an important lesson about money 10
and
responsibility(责任). He has the support of his family and a pair of shoes to play the game he loves.1. ______ 2. ______ 3. ______ 4. ______ 5. ______
6. ______ 7. ______ 8. ______ 9. ______ 10. ______
答案:
1. beginning 2. well 3. for 4. player 5. biggest 6. but 7. kinds 8. looking 9. suitable 10. and
六、完形填空。
It is Saturday today. Mia needn't go to school or after-school 1. She wants to buy a new dress. Her mother is busy at work. She has to go 2 with her father. They go there by car. Her father doesn't like shopping, 3 Mia does the shopping and her father sits in the car and 4 her.
There are lots of people in the 5 shop. Mia looks at dresses of 6 colours and styles and tries on one dress after another. Her father waits and waits. After two 7, Mia doesn't come out of the shop. Her father is a little worried(担心的). “8 does she stay in the shop for so long?” He comes 9 his car. Just at this moment, a man comes up to him and says, “Excuse me, but are you Mia's father?” “Yes!” “Mia is waiting for you inside. She just doesn't have enough money. ” “Oh, I see. ”
He goes after the man into the shop. Mia is very 10 to see her father. After her father pays the money, they go home together.
( )1.
( )2.
( )3.
( )4.
( )5.
( )6.
( )7.
( )8.
( )9.
( )10.
It is Saturday today. Mia needn't go to school or after-school 1. She wants to buy a new dress. Her mother is busy at work. She has to go 2 with her father. They go there by car. Her father doesn't like shopping, 3 Mia does the shopping and her father sits in the car and 4 her.
There are lots of people in the 5 shop. Mia looks at dresses of 6 colours and styles and tries on one dress after another. Her father waits and waits. After two 7, Mia doesn't come out of the shop. Her father is a little worried(担心的). “8 does she stay in the shop for so long?” He comes 9 his car. Just at this moment, a man comes up to him and says, “Excuse me, but are you Mia's father?” “Yes!” “Mia is waiting for you inside. She just doesn't have enough money. ” “Oh, I see. ”
He goes after the man into the shop. Mia is very 10 to see her father. After her father pays the money, they go home together.
( )1.
A
( )2.
B
( )3.
C
( )4.
C
( )5.
B
( )6.
A
( )7.
C
( )8.
D
( )9.
A
( )10.
C
答案:
1. A 【点拨】class 课程;club 俱乐部;classroom 教室;place 地方。根据“Mia needn't go to school or after-school...”可知,她不必去上学,也不必去其他课外班。故选 A。2. B 【点拨】fish 钓鱼;shop 购物;swim 游泳;walk 步行。根据“She wants to buy a new dress.”可知,她想买衣服,所以是去购物。故选 B。3. C 【点拨】and 和;but 但是;so 所以;or 或者。前后是因果关系,前因后果,用 so 连接。故选 C。4. C 【点拨】根据“sits in the car and... her”可知,是在车里等她,用 wait for。故选 C。5. B 【点拨】toy 玩具;clothes 服装;fruit 水果;sport 运动。根据下文“Mia looks at dresses of... colours and styles and tries on one dress after another.”可知,是在服装店里买衣服。故选 B。6. A 【点拨】different 不同的;same 相同的;comfortable 舒适的;soft 柔软的。根据“looks at dresses of... colours and styles”可知,是不同颜色和款式的衣服。故选 A。7. C 【点拨】day 天;minute 分钟;hour 小时;night 晚上。根据“... does she stay in the shop for so long?”可知,应是在商店里待了两个小时,所以她父亲才担心。故选 C。8. D 【点拨】where 在哪里;how long 多长(时间);what 什么;why 为什么。根据语境可知,是想知道她为什么会在店里待那么久。故选 D。9. A 【点拨】根据“comes... his car”可知,是从车里出来。come out of 从……出来。故选 A。10. C 【点拨】sorry 抱歉的;sad 伤心的;happy 高兴的;angry 生气的。根据语境可知,她见到她父亲应是开心的。故选 C。
查看更多完整答案,请扫码查看