第68页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
四、连词成句。
1. bed early on weekdays I go to (.)
2. you like your best about weekend what do (?)
3. good way club activities are a friends to make (.)
4. have school I breakfast at usually (.)
5. do when housework mother your help with you (?)
1. bed early on weekdays I go to (.)
I go to bed early on weekdays.
2. you like your best about weekend what do (?)
What do you like best about your weekend?
3. good way club activities are a friends to make (.)
Club activities are a good way to make friends.
4. have school I breakfast at usually (.)
I usually have breakfast at school.
5. do when housework mother your help with you (?)
When do you help your mother with housework?
答案:
1. I go to bed early on weekdays. 2. What do you like best about your weekend? 3. Club activities are a good way to make friends. 4. I usually have breakfast at school. 5. When do you help your mother with housework?
五、阅读短文,在文中空白处填入1个适当的单词,或用括号内所给单词的正确形式填空。
Rose usually gets up early in the morning. She always 1
She has four 3
In the evening, her 7
Rose usually gets up early in the morning. She always 1
has
(have) her breakfast at seven. She leaves home early, 2so
she is never late for school.She has four 3
classes
(class) in the morning. At about twelve fifteen, she comes back home for lunch. 4In
the afternoon, she isn't so busy. After school, she 5does
(do) her homework and plays 6with
other children.In the evening, her 7
parents
(parent) come back home from work. The family usually read 8newspapers
(newspaper) or listen to the radio. Sometimes, they like 9watching/to watch
(watch) TV. Rose goes to bed at a quarter to ten. But 10her
(she) father goes to bed late at night.
答案:
1. has 2. so 3. classes 4. In 5. does 6. with 7. parents 8. newspapers 9. watching/to watch 10. her
(
A. 1 hour B. 1.5 hours C. 3 hours D. 2 hours
(
A. from 8:30 a. m. to 10:30 a. m. B. from 10 a. m. to 11:30 a. m.
C. from 2:50 p. m. to 4:30 p. m. D. from 2 p. m. to 5 p. m.
(
A. Joey has some good books. B. Joey doesn't like the school trip.
C. Joey likes the Art Festival. D. Joey likes doing sport.
D
)1. The book sale lasts for ______.A. 1 hour B. 1.5 hours C. 3 hours D. 2 hours
(
C
)2. Sports Fun is ______.A. from 8:30 a. m. to 10:30 a. m. B. from 10 a. m. to 11:30 a. m.
C. from 2:50 p. m. to 4:30 p. m. D. from 2 p. m. to 5 p. m.
(
D
)3. What can we know from the passage?A. Joey has some good books. B. Joey doesn't like the school trip.
C. Joey likes the Art Festival. D. Joey likes doing sport.
答案:
1. D 【点拨】根据“The 1st week (Wednesday)8:30 a. m. -10:30 a. m. The book sale”可知,图书售卖活动持续两小时。故选 D。2. C 【点拨】根据“The 4th week (Thursday)2:50 p. m. -4:30 p. m. Sports Fun”可知,是从下午2:50持续到4:30。故选 C。3. D 【点拨】根据第一段中“My favourite is Sports Fun. It's great.”可知,乔伊喜欢运动。故选 D。
查看更多完整答案,请扫码查看