第90页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
Reading 主题阅读提优(1)
阅读邮件,完成下列各题。
Dear Betty,
How are you in New York? I'm fine in China. I live at Lisa's home. She lives in Hangzhou. She is friendly and helpful. Her family are all very friendly to me. Her mother can cook delicious Chinese food for us. I can use chopsticks now.
I have a nice bedroom. There is a big bed,a desk and a chair. There is a chair ______ the desk. There is a schoolbag ______ the computer. There is a picture ______ the desk.
At weekends,we often play together and help each other. I help her speak English and learn English songs. And Lisa helps me learn how to play the pipa and sing Chinese songs. Sometimes we go to the West Lake. It is a beautiful lake. We can go boating and eat delicious food by the lake. Lisa often dances under the trees. I often play football. How is your weekend?
Jack
词汇积累
chopstick /'tʃɒpstɪk/ 筷子
delicious /dɪ'lɪʃəs/ 美味的,可口的
by the lake 在湖边
(一)根据 Jack 的卧室图,选择正确的方位词,填在横线上。
beside above in front of
There is a chair 1. ______ the desk. There is a schoolbag 2. ______ the computer. There is a picture 3. ______ the desk.
(二)根据邮件内容,选择正确的答案。
( )1. The email is from ______ to ______.
A. Betty;Jack
B. Jack;Betty
C. Lisa;Jack
( )2. Where is Betty from?
A. The UK.
B. The US.
C. China.
( )3. What can they do on the West Lake?
A. They can go boating.
B. They can cook delicious food.
C. They can watch films.
( )4. Lisa can ______ very well.
A. play the pipa
B. speak English
C. play the erhu
阅读邮件,完成下列各题。
Dear Betty,
How are you in New York? I'm fine in China. I live at Lisa's home. She lives in Hangzhou. She is friendly and helpful. Her family are all very friendly to me. Her mother can cook delicious Chinese food for us. I can use chopsticks now.
I have a nice bedroom. There is a big bed,a desk and a chair. There is a chair ______ the desk. There is a schoolbag ______ the computer. There is a picture ______ the desk.
At weekends,we often play together and help each other. I help her speak English and learn English songs. And Lisa helps me learn how to play the pipa and sing Chinese songs. Sometimes we go to the West Lake. It is a beautiful lake. We can go boating and eat delicious food by the lake. Lisa often dances under the trees. I often play football. How is your weekend?
Jack
词汇积累
chopstick /'tʃɒpstɪk/ 筷子
delicious /dɪ'lɪʃəs/ 美味的,可口的
by the lake 在湖边
(一)根据 Jack 的卧室图,选择正确的方位词,填在横线上。
beside above in front of
There is a chair 1. ______ the desk. There is a schoolbag 2. ______ the computer. There is a picture 3. ______ the desk.
(二)根据邮件内容,选择正确的答案。
( )1. The email is from ______ to ______.
A. Betty;Jack
B. Jack;Betty
C. Lisa;Jack
( )2. Where is Betty from?
A. The UK.
B. The US.
C. China.
( )3. What can they do on the West Lake?
A. They can go boating.
B. They can cook delicious food.
C. They can watch films.
( )4. Lisa can ______ very well.
A. play the pipa
B. speak English
C. play the erhu
答案:
1. in front of 2. beside 3. above 由图可知,椅子在书桌前面,书包在电脑旁边,书桌的上方挂着一幅画。
@@1.B 2.B 3.A 4.A 1.由邮件开头和结尾可知,这封邮件是由Jack写给Betty的,故选B。2.由邮件第一段第一句可知,Betty住在美国纽约,故选B。3.由邮件第三段倒数第四句可知,他们可以在西湖划船、在湖边吃美食,故选A。4.由邮件第三段第三句可知,Lisa会演奏琵琶和唱中文歌,故选A。
@@1.B 2.B 3.A 4.A 1.由邮件开头和结尾可知,这封邮件是由Jack写给Betty的,故选B。2.由邮件第一段第一句可知,Betty住在美国纽约,故选B。3.由邮件第三段倒数第四句可知,他们可以在西湖划船、在湖边吃美食,故选A。4.由邮件第三段第三句可知,Lisa会演奏琵琶和唱中文歌,故选A。
查看更多完整答案,请扫码查看