第18页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
五、从方框中选择合适的句子,补全对话。(有两个多余选项)
Amy: Hi, Helen. 1.
Helen: Thank you. 2.
Amy: Thanks.
Helen: How many rooms are there in your house?
Amy: 3.
Helen: Can you show me around the house?
Amy: Sure. 4.
Helen: It's so big. Where is your bedroom?
Amy: 5.
Helen: Wow! There are many dolls in your bedroom.
A. How nice!
B. It's in the fridge.
C. This is the living room.
D. Welcome to my home.
E. Let's go to the bedroom.
F. There are five.
G. It's beside the bathroom.
Amy: Hi, Helen. 1.
D
Come in, please.Helen: Thank you. 2.
A
Amy: Thanks.
Helen: How many rooms are there in your house?
Amy: 3.
F
Helen: Can you show me around the house?
Amy: Sure. 4.
C
Helen: It's so big. Where is your bedroom?
Amy: 5.
G
Let's go and have a look.Helen: Wow! There are many dolls in your bedroom.
A. How nice!
B. It's in the fridge.
C. This is the living room.
D. Welcome to my home.
E. Let's go to the bedroom.
F. There are five.
G. It's beside the bathroom.
答案:
1~5 D A F C G
六、根据图片提示,补全对话。

A: Are there
B: Yes, there are.
A:
B: Two.
A:
B: They're on the
A: Are there
any libraries
in your school?B: Yes, there are.
A:
How many
?B: Two.
A:
Where
are they?B: They're on the
second floor
.
答案:
any libraries,How many,Where,second floor
七、Kitty 是牛津大学的一名新生,她正在拍摄视频,帮助朋友"沉浸式逛校园"。阅读短文,完成下列各题。
Hello, my friends. Welcome to my university, University of Oxford. Do you know the film Harry Potter? This is the canteen(餐厅) in the film. In front of the building, there is grass. We can read books and have a picnic here. Now we are in Bodleian Old Library(博德利老图书馆). It consists of(由……组成) three reading rooms(阅览室). I like the reading room on the first floor. There are four museums in my school—Ashmolean Museum(阿什莫林博物馆), Pitt Rivers Museum(皮特河博物馆), Oxford University Museum of Natural History(牛津大学自然史博物馆) and Museum of the History of Science(科学史博物馆). Ashmolean Museum is the oldest museum in England. I hope you can visit my school one day.
(一)根据短文内容,判断句子正(T)误(F)。
(
(
(
(
(
(二)Do you want to visit the University of Oxford? Why?
Hello, my friends. Welcome to my university, University of Oxford. Do you know the film Harry Potter? This is the canteen(餐厅) in the film. In front of the building, there is grass. We can read books and have a picnic here. Now we are in Bodleian Old Library(博德利老图书馆). It consists of(由……组成) three reading rooms(阅览室). I like the reading room on the first floor. There are four museums in my school—Ashmolean Museum(阿什莫林博物馆), Pitt Rivers Museum(皮特河博物馆), Oxford University Museum of Natural History(牛津大学自然史博物馆) and Museum of the History of Science(科学史博物馆). Ashmolean Museum is the oldest museum in England. I hope you can visit my school one day.
(一)根据短文内容,判断句子正(T)误(F)。
(
T
)1. The canteen in Harry Potter is in Kitty's school.(
T
)2. Kitty can read books on the grass.(
F
)3. Bodleian Old Library consists of four reading rooms.(
F
)4. Kitty likes the reading room on the third floor.(
F
)5. Pitt Rivers Museum is the oldest museum in England.(二)Do you want to visit the University of Oxford? Why?
Yes,I do. Because it's very famous.
答案:
(一)1~5 T T F F
(二)Yes,I do. Because it's very famous.
(答案不唯一)
(二)Yes,I do. Because it's very famous.
(答案不唯一)
查看更多完整答案,请扫码查看