第63页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
Millie 和 Jill 通过对话解锁彼此的爱好。从方框中选择合适的句子,补全对话,找到属于他们的社团“钥匙”吧!(有一个多余选项)
Millie: Hi, Jill! 1.
Jill: I like playing football and acting(表演).
Millie: Nice! 2.
Jill: Good idea! What do you like doing?
Millie: 3.
Jill: 4.
Millie: 5.
A. I love cooking.
B. How about eating pizza?
C. What are your hobbies?
D. You're really good at playing football.
E. That sounds fun!
F. Of course.
Millie: Hi, Jill! 1.
C
Jill: I like playing football and acting(表演).
Millie: Nice! 2.
D
You can join the football club!Jill: Good idea! What do you like doing?
Millie: 3.
A
It's so interesting!Jill: 4.
E
Can you cook delicious food for me?Millie: 5.
F
A. I love cooking.
B. How about eating pizza?
C. What are your hobbies?
D. You're really good at playing football.
E. That sounds fun!
F. Of course.
答案:
1.C 2.D 3.A 4.E 5.F
乐享社团时光
根据社团的宣传广告,帮助他们选择适合的社团吧。阅读短文,完成下列各题。
Do you like playing football? Mr Wu can teach you. Come and join the football club! You can have lessons on Friday and Saturday. Our school has a football game every year. What about taking part in it next year?
Want to dance? Dancing is great. It helps you look good and be healthy. Join the dancing club and dance for the school art festival on May 27th. You can have lessons on Monday and Wednesday. Our beautiful art teacher, Miss Li will teach you.
Everyone loves delicious food. I think you love it too. How about joining the cooking club? Here Miss Ma can teach you to develop healthy eating habits and make delicious food. There are two lessons at weekends. You can ask your mum or dad to take the lessons too.
(一)根据短文内容,完成表格。

(二)根据短文内容,选择正确的答案。
( )7. The underlined word "it" refers to(指的是)"______".
A. the football
B. the football club
C. the football game
( )8. When is the school art festival?
A. On Monday and Wednesday.
B. On May 27th.
C. On Wednesday and Friday.
( )9.What can we know from the passage?
A. Parents can join the cooking club.
B. Miss Li is a Maths teacher.
C. Mr Wu is good at playing basketball.
根据社团的宣传广告,帮助他们选择适合的社团吧。阅读短文,完成下列各题。
Do you like playing football? Mr Wu can teach you. Come and join the football club! You can have lessons on Friday and Saturday. Our school has a football game every year. What about taking part in it next year?
Want to dance? Dancing is great. It helps you look good and be healthy. Join the dancing club and dance for the school art festival on May 27th. You can have lessons on Monday and Wednesday. Our beautiful art teacher, Miss Li will teach you.
Everyone loves delicious food. I think you love it too. How about joining the cooking club? Here Miss Ma can teach you to develop healthy eating habits and make delicious food. There are two lessons at weekends. You can ask your mum or dad to take the lessons too.
(一)根据短文内容,完成表格。
(二)根据短文内容,选择正确的答案。
( )7. The underlined word "it" refers to(指的是)"______".
A. the football
B. the football club
C. the football game
( )8. When is the school art festival?
A. On Monday and Wednesday.
B. On May 27th.
C. On Wednesday and Friday.
( )9.What can we know from the passage?
A. Parents can join the cooking club.
B. Miss Li is a Maths teacher.
C. Mr Wu is good at playing basketball.
答案:
1. Dancing 2. Miss Li 3. on Monday and Wednesday 4. Cooking 5. Miss Ma 6. at weekends
@@7.C 8.B 9.A
@@7.C 8.B 9.A
查看更多完整答案,请扫码查看