第8页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
一、听录音,根据所听内容,给下列图片排序。

(
(
(
(
(
(
2
)(
3
)(
4
)(
1
)(
5
)
答案:
2 3 4 1 5
二、给下列句子选择合适的答语。
(
(
(
(
(
(
(
(
(
G
)1. Who are you? A. We have three.(
F
)2. Whose house is it? B. There are three apples.(
A
)3. How many apples do you have? C. Thank you.(
B
)4. What's on the table? D. He's in the living room.(
E
)5. What's the matter? E. I'm hungry.(
D
)6. Where is Bobby? F. It's Mike's house.(
H
)7. Where are the cakes? G. I'm Mr Bear.(
C
)8. Here you are. H. They are in the fridge.
答案:
1~5 G F A B E 6~8 D H C1. “Who are you?”(你是谁?)询问人物身份,“I'm Mr Bear.”(我是熊先生)符合语境,故选 G。2. “Whose house is it?”(这是谁的房子?)询问所属关系,“It's Mike's house.”(这是迈克的房子)符合语境,故选 F。3. “How many apples do you have?”(你们有多少个苹果?)询问苹果数量,“We have three.”(我们有三个)符合语境,故选 A。4. “What's on the table?”(桌子上有什么?)询问桌子上的物品,“There are three apples.”(有三个苹果)符合语境,故选 B。5. “What's the matter?”(怎么了?)常用来询问状况,“I'm hungry.”(我饿了)是一种状况描述,故选 E。6. “Where is Bobby?”(Bobby 在哪里?)询问地点,“He's in the living room.”(他在客厅里)回答了位置,故选 D。7. “Where are the cakes?”(蛋糕在哪里?),“They are in the fridge.”(它们在冰箱里)回答了蛋糕的位置,故选 H。8. “Here you are.”(给你),礼貌回应是“Thank you.”(谢谢你),故选 C。
三、新语篇 集全珍简介 阅读短文,完成下列各题。
Gong Quanzhen is a great woman. She tries her best to help others all her life.
Gong is a teacher. She lives a hard life, but she always gives her money to poor students. students,she,about,cares,her(.)They like her very much.
After retiring(退休),Gong lives in the home for old people. She wants to help other old people there. "I'm old,but I can still do something for others," she says. She cleans rooms and patches(缝补) clothes there.
Gong helps other people all her life. She is great! We should learn from her.
(一)根据短文内容,判断正(T)误(F)。
(
(二)连词成句。
students,she,about,cares,her(.)
(三)新考法 开放式谈观点 What do you think of Gong Quanzhen?
Gong Quanzhen is a great woman. She tries her best to help others all her life.
Gong is a teacher. She lives a hard life, but she always gives her money to poor students. students,she,about,cares,her(.)They like her very much.
After retiring(退休),Gong lives in the home for old people. She wants to help other old people there. "I'm old,but I can still do something for others," she says. She cleans rooms and patches(缝补) clothes there.
Gong helps other people all her life. She is great! We should learn from her.
(一)根据短文内容,判断正(T)误(F)。
(
F
)Gong Quanzhen is old so she can't help others.(二)连词成句。
students,she,about,cares,her(.)
She cares about her students.
(三)新考法 开放式谈观点 What do you think of Gong Quanzhen?
She is a great woman.
答案:
(一)F由短文倒数第二段可知,她老了也仍然在帮助他人。(二)She cares about her students.(三)She is a great woman.(答案不唯一)
查看更多完整答案,请扫码查看