第198页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
- 第181页
- 第182页
- 第183页
- 第184页
- 第185页
- 第186页
- 第187页
- 第188页
- 第189页
- 第190页
- 第191页
- 第192页
- 第193页
- 第194页
- 第195页
- 第196页
- 第197页
- 第198页
- 第199页
- 第200页
- 第201页
- 第202页
- 第203页
- 第204页
- 第205页
- 第206页
- 第207页
- 第208页
- 第209页
- 第210页
- 第211页
- 第212页
- 第213页
- 第214页
- 第215页
- 第216页
- 第217页
- 第218页
- 第219页
- 第220页
- 第221页
- 第222页
- 第223页
- 第224页
- 第225页
- 第226页
- 第227页
- 第228页
- 第229页
- 第230页
- 第231页
( )8. What was the main problem faced by the local schools before?
A. The lack of fresh food. B. Running out of money. C. Having few workers. D. The shortage of cooking tools.
( )9. According to the passage, we know Tian Zhiping ______.
A. lives with his parents in a town B. gets help from a UN's programme C. eats packaged food at school now D. is a farmer chosen by the programme
( )10. From the underlined part, we can infer ______.
A. the programme pays Tian Qingxiang 6,000 yuan a year B. students only eat eco-friendly food now C. he gets twice the money from selling crops D. he grows healthy food for his grandchild
( )11. What is the main purpose of the programmes according to the passage?
A. To improve farmers' life. B. To provide fresh food for schools. C. To help with children's health growth. D. To encourage eco-friendly farming.
A. The lack of fresh food. B. Running out of money. C. Having few workers. D. The shortage of cooking tools.
A
( )9. According to the passage, we know Tian Zhiping ______.
A. lives with his parents in a town B. gets help from a UN's programme C. eats packaged food at school now D. is a farmer chosen by the programme
B
( )10. From the underlined part, we can infer ______.
A. the programme pays Tian Qingxiang 6,000 yuan a year B. students only eat eco-friendly food now C. he gets twice the money from selling crops D. he grows healthy food for his grandchild
D
( )11. What is the main purpose of the programmes according to the passage?
A. To improve farmers' life. B. To provide fresh food for schools. C. To help with children's health growth. D. To encourage eco-friendly farming.
C
答案:
8. A 【点拨】根据“The town is so remote that it was hard and expensive for local schools to get fresh food, especially fruit and vegetables.”可知,主要面临的问题是缺少新鲜的食物。故选 A。9. B 【点拨】根据“Thanks to a special programme of the United Nations, they can enjoy the fresh and healthy meals.”可知选 B。10. D 【点拨】根据田庆祥说的“Now my grandchild gets in-season, fresh, safe and healthy food that I grow in an eco-friendly(环保的) way.”可推断,他为孙子种植健康的食物。故选 D。11. C 【点拨】根据“These programmes hope to improve the health and development of children in poor areas, and help them grow up in healthier and more developed environments.”可推断,该计划的主要目的是帮助一些地区的儿童健康成长。故选 C。
查看更多完整答案,请扫码查看