第173页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
- 第181页
- 第182页
- 第183页
- 第184页
- 第185页
- 第186页
- 第187页
- 第188页
- 第189页
- 第190页
- 第191页
- 第192页
- 第193页
- 第194页
- 第195页
- 第196页
- 第197页
- 第198页
- 第199页
- 第200页
- 第201页
- 第202页
- 第203页
- 第204页
- 第205页
- 第206页
- 第207页
- 第208页
- 第209页
- 第210页
- 第211页
- 第212页
- 第213页
- 第214页
- 第215页
- 第216页
- 第217页
- 第218页
- 第219页
- 第220页
- 第221页
- 第222页
- 第223页
- 第224页
- 第225页
- 第226页
- 第227页
- 第228页
- 第229页
- 第230页
- 第231页
( )8. 创新考法—篇章结构题 What's the structure of this passage? (①= Paragraph 1,...)

( )9. What does the underlined word "defensive" mean in the passage?
A. 易怒的 B. 有戒心的
C. 攻击性的 D. 乐观的
( )10. Maybe you would like to make friends with a person who sleeps on his or her side. Why?
A. Because he or she never expresses his or her real feelings.
B. Because he or she prefers staying at home to going out.
C. Because he or she is usually careful and has a confident personality.
D. Because he or she likes to keep secrets and trusts people easily.
( )11. What does the passage mainly tell us?
A. Sleeping on your side is the best way of sleeping.
B. Changing positions will cause sleeping problems.
C. Sleeping positions show people's secret personalities.
D. People need to change positions while sleeping.
A
( )9. What does the underlined word "defensive" mean in the passage?
A. 易怒的 B. 有戒心的
C. 攻击性的 D. 乐观的
B
( )10. Maybe you would like to make friends with a person who sleeps on his or her side. Why?
A. Because he or she never expresses his or her real feelings.
B. Because he or she prefers staying at home to going out.
C. Because he or she is usually careful and has a confident personality.
D. Because he or she likes to keep secrets and trusts people easily.
C
( )11. What does the passage mainly tell us?
A. Sleeping on your side is the best way of sleeping.
B. Changing positions will cause sleeping problems.
C. Sleeping positions show people's secret personalities.
D. People need to change positions while sleeping.
C
答案:
8. A
9. B 【点拨】根据“You have a low opinion of yourself and often protect yourself from being hurt”可知,此处表示有戒心的。故选 B。
10. C 【点拨】根据“If you sleep on your side, you have usually got a well-balanced personality... You have a confident personality.”可知,侧睡的人通常细心且自信。故选 C。
11. C 【点拨】本文主要讲述睡眠姿势显示人的秘密性格。故选 C。
9. B 【点拨】根据“You have a low opinion of yourself and often protect yourself from being hurt”可知,此处表示有戒心的。故选 B。
10. C 【点拨】根据“If you sleep on your side, you have usually got a well-balanced personality... You have a confident personality.”可知,侧睡的人通常细心且自信。故选 C。
11. C 【点拨】本文主要讲述睡眠姿势显示人的秘密性格。故选 C。
查看更多完整答案,请扫码查看