2025年启东中学作业本九年级英语上册译林版宿迁专版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年启东中学作业本九年级英语上册译林版宿迁专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年启东中学作业本九年级英语上册译林版宿迁专版》

(
C
)8. (2024·江苏宿迁宿城区一模)In order to improve your study, you'd better ______ what you have learnt every day.
A.take over
B.fall over
C.go over
D.turn over
答案: 8. C 【点拨】take over 接管;fall over 倒下;go over 复习;turn over 翻转。根据语境可知,复习所学内容有助于提高学习成绩。故选 C。
(
B
)9. (2024·江苏南通海安十三校联考二模)—If I am curious about Hai'an's local culture, could you tell me ______?
—Hai'an Museum would be a wonderful place.

A.where can I travel
B.which place my first choice should be
C.how I can go to Hai'an Museum
D.if Hai'an Museum would be a wonderful place to visit
答案: 9. B 【点拨】宾语从句用陈述句语序;且根据“Hai'an Museum would be a wonderful place.”可知,是问可以去哪里了解海安文化。故选 B。
( )10. (2025·江苏盐城盐都区第一共同体期中)—Thank you for helping me a lot.
D
. That's what friends are for.
A.With pleasure
B.I think so
C.I can't agree more
D.Don't mention it
答案: 10. D 【点拨】With pleasure 很乐意;I think so 我也这么认为;I can't agree more 我完全同意;Don't mention it 别客气。回应别人的感谢通常用“别客气”。故选 D。
二、完形填空。(共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分)(2023·辽宁营口改编)
When I was in middle school, I was bullied(欺负) a lot. There was one boy. Let's call him C, who was the main person 1. Every day, he would say mean things to me and 2 me with his words. It was a 3 time in my life, and I felt like there was no way of running away from it.
Years passed, and I left 4. I had no idea what happened to C, and I didn't 5. I just wanted to move on with my life and forget about what happened.
One day, when I was twenty-six years old, I was walking to the supermarket. Suddenly, I saw C. I couldn't believe it. He 6 at me, trying to find out who I was. Then, he asked me if I was who he thought I was. I told him that I was 7 who he thought I was.
To my surprise, C 8. It was the most honest and heartfelt apology I had ever heard. He didn't have to say anything. He could have just behaved in a way that he didn't 9 me and walked away. But he stopped me and apologized. I could hear the 10 in his voice for what he had done to me in the past.
At that moment, I 11 him right away. All the hatred(憎恨) and 12 I had carried for years was gone in a(n) 13. It was a completely 14 and life-changing moment for me. That experience 15 the rest of my day truly amazing.
( )1.
A

( )2.
D

( )3.
C

( )4.
B

( )5.
C

( )6.
A

( )7.
C

( )8.
A

( )9.
B

( )10.
D

( )11.
B

( )12.
D

( )13.
C

( )14.
D

( )15.
A
答案: 1. A 【点拨】文章第一句提到,“我”上中学时被欺凌,故判断,C 是主要责任人。故选 A。2. D 【点拨】根据上文可知,C 上学时欺负“我”,故判断,他每天会说一些话来吓唬“我”。故选 D。3. C 【点拨】根据上文可知,C 经常欺负“我”,故判断,那是“我”人生中的困难时刻。故选 C。4. B 【点拨】根据上下文语境可知,多年过去了,“我”毕业离开了学校。故选 B。5. C 【点拨】根据语境可知,“我”也不在乎他发生了什么。故选 C。6. A 【点拨】根据语境可知,他看着“我”,想弄清楚“我”是谁。故选 A。7. C 【点拨】根据语境可知,他问“我”是否是他认为的那个人,“我”告诉他“我”确实是他认为的那个人。故选 C。8. A 【点拨】根据下文可知,让“我”惊讶的是,C 向“我”道歉了。故选 A。9. B 【点拨】根据语境可知,他本可以表现出没注意到“我”,然后走开。故选 B。10. D 【点拨】根据上文可知,C 向“我”道歉,故判断,“我”能听到他声音中的羞愧。故选 D。11. B 【点拨】上文提到 C 向“我”道歉,故判断,“我”原谅了他。故选 B。12. D 【点拨】根据上文可知,C 为上学时欺负“我”而向“我”道歉,故判断,多年来“我”承载的憎恨和愤怒瞬间消失了。故选 D。13. C 【点拨】根据上下文语境可知,多年来“我”承载的憎恨和愤怒瞬间消失了。故选 C。14. D 【点拨】根据上文可知,C 向“我”道歉是完全出乎意料的。故选 D。15. A 【点拨】根据语境可知,空处意为“使,让”。故选 A。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭