2025年暑假乐园现代教育出版社八年级英语人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年暑假乐园现代教育出版社八年级英语人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年暑假乐园现代教育出版社八年级英语人教版》

四、英汉互译。
1. 你认为人们家里会有机器人吗?
Do you think there
will
be
robots
in people's homes?
2. 污染将会更少。
There will be
less
pollution
.
3. 我们将把火箭发射到月球和火星上。
We will
send
rockets
to
the Moon and the Mars.
4. 人们将会活到 200 岁。
People will
live
to
be 200 years old.
5. 预知将来是困难的。
It is
difficult
to
predict
the future.
答案: 1. will; robots 2. less pollution 3. send; to 4. live to 5. difficult; predict
五、阅读训练。
A
A Road Sign
A man was traveling on his way to another town when he saw a road sign which read, "NO THROUGH WAY. PLEASE GO ANOTHER WAY." He looked ahead and saw nothing wrong at all. He decided to go on, thinking the sign was a kind of joke. After a while he saw a broken bridge and had to turn back. When he came to the sign again on the road he saw these words on its back side, "WELCOME BACK, YOU FOOL!"
根据短文内容,选择最佳答案。
(
C
) 1. The road sign was put up on the road in order to ______.
A. make people know that the bridge ahead was being rebuilt
B. tell people to be careful while crossing
C. tell people to go another way
(
B
) 2. Why did the man decide to go on when he saw the road sign? Because ______.
A. he didn't see the words on the road sign
B. he thought the sign was a kind of joke
C. there was another way ahead
答案: 1. C 2. B
B
Rico is a dog who lives in Germany. His owners trained him from a young age to find his toys. When they say the name of a certain toy, Rico can find it. In fact, he seems to know the names of 200 toys!
Some researchers in Germany wanted to test Rico. They put his toys in a room and then told him to go into the room and find a certain toy. Since nobody was in the room with Rico, he had no help from anyone finding the right toy. The researchers did this test forty times. Rico found the right toy thirty-seven times.
Then the researchers tried something else. They put seven of Rico's toys in the room and one new toy that Rico had never seen before. Then they told Rico to go into the room and get the new toy. This new toy had a name Rico had never heard before. Rico found the right toy seven out of ten times!
Researchers cannot really say that Rico knows words or language. However, these tests seem to show that Rico can think about what he hears and think about what he knows. In fact, Rico seems to think and remember things as well as a three-year-old child.
From these tests, animal researchers know one thing for sure. Rico has given them a lot to think about.
根据短文内容,选择最佳答案。
(
D
) 1. What is Rico good at?
A. Pulling things in order. B. Saying things.
C. Drawing things. D. Finding things.
(
A
) 2. What did researchers ask Rico to do at first?
A. Bring a certain toy out of a room. B. Name toys and put them away.
C. Choose a toy that he liked playing with. D. Put his toys into his room.
(
B
) 3. How many times did Rico go into the room to find a new toy that he did not know?
A. Seven. B. Ten. C. Forty. D. Thirty-seven.
(
C
) 4. Why were researchers surprised by what they saw? Because ______.
A. Rico always knew which toys were his and which were not
B. Rico seems to remember things as well as a teenager
C. Rico showed that he understood language
D. Rico worked very hard without help from his owner
(
B
) 5. A good title for the passage is ______.
A. German Dogs Are the Smartest Dogs B. Rico Surprises Researchers
C. How Dogs Use language D. The Best Toys for Dogs
答案: 1. D 2. A 3. B 4. C 5. B

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭