第9页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
1. How many six - leaf clovers does Gabriella have?
A. 85,006. B. 6,101. C. 118,791. D. 3,615.
2. Wences likes his first phone because .
A. it was hard to get B. it was full of love from parents C. he spent a lot of money on it D. Nokia was popular at that time
3. From the passage, we can know that Cassio .
A. is a football player from Brazil B. collects stories about football shirts C. has a football club in his hometown D. started to collect football shirts in 2000
4. 中考新考法 句意理解 What's the meaning of the underlined(画线的) sentence in the last paragraph?
A. They keep the most rabbits. B. They have the biggest rabbit. C. They have the most rabbit things. D. They opened the biggest museum.
5. What can we know from the passage?
A. Cassio is a big fan of football in Brazil. B. Over half of Wences' phones are Nokia phones. C. Gabriella looks for four - leaf clovers around the USA. D. Candy and Steve often get rabbit things on birthdays.
A. 85,006. B. 6,101. C. 118,791. D. 3,615.
A
2. Wences likes his first phone because .
A. it was hard to get B. it was full of love from parents C. he spent a lot of money on it D. Nokia was popular at that time
B
3. From the passage, we can know that Cassio .
A. is a football player from Brazil B. collects stories about football shirts C. has a football club in his hometown D. started to collect football shirts in 2000
D
4. 中考新考法 句意理解 What's the meaning of the underlined(画线的) sentence in the last paragraph?
A. They keep the most rabbits. B. They have the biggest rabbit. C. They have the most rabbit things. D. They opened the biggest museum.
C
5. What can we know from the passage?
A. Cassio is a big fan of football in Brazil. B. Over half of Wences' phones are Nokia phones. C. Gabriella looks for four - leaf clovers around the USA. D. Candy and Steve often get rabbit things on birthdays.
D
答案:
1. A [解析]细节理解题。根据“She also collects 85,006 six-leaf clovers.”可知,Gabriella 收集了85006个六叶草。故选A。 2. B [解析]细节理解题。根据“‘It is not too expensive or smart,but from my parents,’ Wences says.”可知,Wences 喜欢他的第一部手机,因为它是父母送的,充满了爱。故选B。 3. D [解析]细节理解题。根据“Cassio, from Brazil,has collected the most football shirts (6,101) in the world since 2000.”可知,Cassio 从2000年开始收集足球衫。故选D。 4. C [解析]句意理解题。根据“Candy and Steve have the biggest collection of rabbit things. The couple love rabbits very much and often give each other things about rabbits as gifts on birthdays and holidays.”以及“Visitors can find rabbit clocks, rabbit toys, rabbit paintings and more.”可知,Candy 和 Steve 拥有最多的兔子物品。故选C。 5. D [解析]细节理解题。根据“The couple love rabbits very much and often give each other things about rabbits as gifts on birthdays and holidays.”可知,Candy 和 Steve 在生日时互送兔子相关的物品。故选D。
查看更多完整答案,请扫码查看