第49页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
1. (2024·盐城东台期末)We usually cook meals in the ____.
A.kitchen
B.bedroom
C.balcony
D.bathroom
A.kitchen
B.bedroom
C.balcony
D.bathroom
答案:
A [解析]考查名词辨析。句意:我们通常在厨房做饭。kitchen 厨房;bedroom 卧室;balcony 阳台;bathroom 浴室。根据“We usually cook meals in the...”及常识可知,我们通常在厨房做饭。故选 A。
2. Kites have a long history. The Chinese began to make kites over ____ years ago.
A.two thousands
B.two thousand
C.two thousand of
D.two thousands of
A.two thousands
B.two thousand
C.two thousand of
D.two thousands of
答案:
B [解析]考查数词的表达。句意:风筝有着悠久的历史。中国人在两千多年前就开始制作风筝了。thousand 表示确切数字时,不用复数形式,也不与 of 连用;但表示概数时,必须使用复数形式,而且要与 of 连用。因此此处用 two thousand。故选 B。
3. Wang Lei is a good student and he is always the first ____ school in his class.
A.getting to
B.get to
C.gets to
D.to get to
A.getting to
B.get to
C.gets to
D.to get to
答案:
D [解析]考查固定搭配。句意:王磊是个好学生,他总是他们班第一个到校的。the first to do sth 意为“第一个做某事的人”;get to school 意为“到学校”。故选 D。
4. —Why are you so happy?
—Because we had fun ____ volleyball with our friends just now.
A.play
B.to play
C.playing
D.played
—Because we had fun ____ volleyball with our friends just now.
A.play
B.to play
C.playing
D.played
答案:
C [解析]考查固定搭配。句意:——你为什么这么开心?——因为我们刚才跟朋友打排球很开心。have fun doing sth 意为“做某事很开心”。故选 C。
5. —____ your hometown like?
—It's a good place ____.
A.How's; to live
B.How does; living
C.What's; to live
D.What does; living
—It's a good place ____.
A.How's; to live
B.How does; living
C.What's; to live
D.What does; living
答案:
C [解析]考查特殊疑问句的问答。句意:——你的家乡怎么样?——它是个值得居住的好地方。What's... like? 意为“……怎么样?”, a good place to live 意为“值得居住的好地方”。故选 C。
1. In the writer's opinion, eating together at home is more important because
2. The writer's family enjoyed their meals by
3. The underlined word “sound” in Paragraph 3 probably means
4. We can learn from the passage that
5. Why does the writer write this passage?
C
.2. The writer's family enjoyed their meals by
A
.3. The underlined word “sound” in Paragraph 3 probably means
C
.4. We can learn from the passage that
D
.5. Why does the writer write this passage?
D
答案:
1.C 2.A 3.C 4.D 5.D
查看更多完整答案,请扫码查看