2025年亮点给力提优课时作业本六年级英语上册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年亮点给力提优课时作业本六年级英语上册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年亮点给力提优课时作业本六年级英语上册译林版》

一、新情境生活运用)节前,亮亮一家在群里讨论度假计划,给力博士根据他们的描述推荐
了几处景点。请将他们的描述与各个景点配对。
主题:人与自我 生活与学习 话题:景点介绍______
体裁;应用文 难度;食★
A.A wonderland to visit-China Dinosaur Land B.Welcome to Su zhou Gardens !
The dinosaur roller coaster(恐龙过山车), the They're really famous in China.There
dinosaur parade(游行),the dinosaur toys and food,| are many different kinds of rocks and
you can see all kinds of dinosaurs here.You will | buildings.You can see the white walls and
learn a lot about them.You can also play many black roofs. It's really beautiful when it
games about them.A lot of families like to come rains.You can hear the drops of the rain and
here for fun.It's a paradise(乐园)for children. enjoy green tea.
C.The old town | Zhou zhuang D.Nanjing Confucius Temple welcomes you !
If you want to enjoy the peaceful life,welcome Many visitors come here for yummy
beautiful songs for you.When the night comes,you | Stinky Tofu and many other Nanjing local
can see many red lanterns hanging in the street.You can snacks.At night,you can also enjoy the beautiful
also enjoy the Kun Opera and have something to drink. views on both sides of the Qin huai River.
( )1.My grandparents love Chinese culture.They like old gardens.They want to take
a lot of photos about beautiful gardens.
( )2.My friends and I are food ies.We're interested in different kinds of food.We
want to go to a place to taste yummy snacks for the holiday.
( )3.There are three children in my big family.We're looking for a place for them to
play.We hope they can have fun and also learn something.
( )4.We live in a big city.The life here is too busy and noisy.We want to have a rest
and go to a quiet place for the holiday.
答案: 1. B 2. D 3. A 4. C
二、亮亮的叔叔想去一个远离喧嚣城市的地方度假,给力博士向他推荐了 Vale Villa 。请根
据 Vale Villa 的宣传册,完成下列任务。
主题:人与自我 生活与学习 话题:一个很棒的度假胜地
体裁:应用文 难度:食食
Are you tired?Do you want to get away from the busy city?If your answer is “ yes ",
Vale Villa is a wonderful holiday place for you !
There are lots of trees,some houses and a lake at Vale Villa.The air is fresh.It,s
very quiet.You can only hear the songs of the birds at Vale Villa.You can take a walk in
the beautiful hills.You can also have a rest by the lake.
Vale Villa is a great place for painters and writers.You can have a lot of quiet time to
think of new ideas.Nothing can interrupt your holiday-there is no TV or mobile phone
signal(信号)at Vale Villa.
You can stay in one of the three houses at Vale Villa.Enjoy cooking food on an open
fire and eating in the fresh air.When it is time to sleep,sink into the comfortable bed and
dream until the morning sun wakes you up.Here's the view of a tourist:
“ My best holiday ever ! I lived a simple life,just as people lived 1 o0 years ago.No TV,no
mobile phone.The beds were soft.Fantastic !"
-Mr Wang
(-)(亮点原创.为宣传册中的画线单词选择正确的英文释义。
( )1.fresh A.to be in a place for some time without moving away
( )2.interrupt B.to get pleasure from s th
( )3.stay C.to say or do s th that makes sb stop what they are saying or doing
( )4.enjoy D.pleasantly clean,pure or cool
(二)阅读宣传册,判断正(T)误(F)。
( )1.Vale Villa is in the countryside.
( )2.We can hear birds and bees at Vale Villa.
( )3.We cannot watch TV at Vale Villa.
( )4.Mr Wang thought Vale Villa should have a TV.
( )5.Mr Wang enjoyed the life as people lived in the past.
(三)新趋势细节多选)根据宣传册,亮亮的叔叔可以在 Vale Villa ______ (多选题)

答案: (一) 1. D 2. C 3. A 4. B (二) 1. T 2. F 3. T 4. F 5. T (三) B C D
四、亮亮的表弟在朋友圈分享了自己国庆节假期的度假经历。请根据思维导图,以“ A trip
to______”为题写一篇短文描述一下他的假期。
要求:1.语句通顺,意思连贯,短文须包含思维导图中的所有提示;
2.不少于50词(不包含已给出部分)。

A trip to ______
I took a trip to ______ with my parents for the National Day holiday.______
答案: 示例:A trip to Beijing I took a trip to Beijing with my parents for the National Day holiday. We went there by plane on October 1st and stayed there for four days. My aunt lives in Beijing. So we visited her on the first day. On the second day, we climbed the Great Wall. On the third day, we went to Tian'anmen Square in the morning. Then we ate Beijing duck at noon. On the last day, I bought some gifts for my friends. Beijing was very beautiful, so I took many pictures. What great fun!

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭