第47页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
五、根据上下文及首字母提示完成短文。
Long long ago, people a____ raw(生的) food, because there was no fire to c____ the food. Then, some people f____ the stones could m____ fire, and the food was nice. Now people can eat different nice food from all over the w____, like noodles in Xi'an, seafood in Sanya, hot pot in Chengdu and so on. They w____ food shows on TV. Online shopping is so convenient(方便的). People use the I____ to buy different food f____ other countries.
Long long ago, people a____ raw(生的) food, because there was no fire to c____ the food. Then, some people f____ the stones could m____ fire, and the food was nice. Now people can eat different nice food from all over the w____, like noodles in Xi'an, seafood in Sanya, hot pot in Chengdu and so on. They w____ food shows on TV. Online shopping is so convenient(方便的). People use the I____ to buy different food f____ other countries.
答案:
ate, cook, found, make, world, watch, Internet, from
六、新素养 自我管理 (泰州兴化市期中改编)阅读短文,判断正(T)误(F)。
Twenty years ago, many families didn't have mobile phones or computers. If they wanted to get information(信息), they would read books or magazines in the library. If they wanted to connect(联系) with their friends, they would use the telephone or write letters. But now, most families have mobile phones and computers. We can do many things on the Internet. We can watch films, listen to music, chat with our friends, do shopping and so on. The Internet makes our life simple and easy.
Every coin has two sides. Many students don't finish their homework, because they spend much time on the Internet. They surf the Internet, play games, chat with their e-friends and so on.
We should make good use of the Internet. As a student, we can search the Internet for information before lessons. We can also learn English with it. But we can't play online for too long.
( )1. Twenty years ago, people could only use the telephone to connect with friends.
( )2. If people wanted to get information twenty years ago, they would read books or magazines in the library.
( )3. The first paragraph(段落) tells us the Internet changes our life.
( )4. The sentence "Every coin has two sides." means "两边都有硬币" in Chinese.
( )5. The best title for the passage is "Use the Internet correctly(正确地)".
Twenty years ago, many families didn't have mobile phones or computers. If they wanted to get information(信息), they would read books or magazines in the library. If they wanted to connect(联系) with their friends, they would use the telephone or write letters. But now, most families have mobile phones and computers. We can do many things on the Internet. We can watch films, listen to music, chat with our friends, do shopping and so on. The Internet makes our life simple and easy.
Every coin has two sides. Many students don't finish their homework, because they spend much time on the Internet. They surf the Internet, play games, chat with their e-friends and so on.
We should make good use of the Internet. As a student, we can search the Internet for information before lessons. We can also learn English with it. But we can't play online for too long.
( )1. Twenty years ago, people could only use the telephone to connect with friends.
( )2. If people wanted to get information twenty years ago, they would read books or magazines in the library.
( )3. The first paragraph(段落) tells us the Internet changes our life.
( )4. The sentence "Every coin has two sides." means "两边都有硬币" in Chinese.
( )5. The best title for the passage is "Use the Internet correctly(正确地)".
答案:
1. F 2. T 3. T 4. F 解析 “Every coin has two sides.”意为“每个硬币有两面”,在此处指的是互联网有利也有弊。故填 F。5. T
查看更多完整答案,请扫码查看