第64页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
五、(南京江北新区期末)阅读短文,完成下列任务。
Do you want to have a special birthday party? Come to Fancy Restaurant! We have very tasty food and we offer you a lot of activities! You may run around and play ball games in our playground. In our main hall, you may sing songs and draw pictures. You may also play indoor games like musical chairs, pass the parcel, treasure hunt and so on. You may play hide-and-seek or take photos with beautiful trees and flowers in our nice garden.
You may eat and drink in the playground and in the garden. Just make sure to keep our restaurant clean and do not litter. You can't pick the flowers or climb the trees in the garden. You can't ride bikes in the playground or in the garden. It is dangerous.
(一)阅读短文,判断正(T)误(F)。
( )1. You can come to Fancy Restaurant to have a special birthday party.
( )2. You can play ball games in the main hall.
( )3. You can play treasure hunt in the garden.
( )4. The underlined word “It” refers to “picking flowers”.
(二)阅读短文,选择正确的答案。
( )1. 新趋势 词义理解 What does the underlined word “We” refer to?
A. Fancy Restaurant. B. Birthday parties. C. Children at the birthday party.
( )2. You may play hide-and-seek in the ____.
A. playground B. main hall C. garden
( )3. Which sign may you see in the playground?
(三)阅读短文,从方框中选择与下列图片相对应的英文。

A. musical chairs B. pass the parcel C. hide-and-seek
Do you want to have a special birthday party? Come to Fancy Restaurant! We have very tasty food and we offer you a lot of activities! You may run around and play ball games in our playground. In our main hall, you may sing songs and draw pictures. You may also play indoor games like musical chairs, pass the parcel, treasure hunt and so on. You may play hide-and-seek or take photos with beautiful trees and flowers in our nice garden.
You may eat and drink in the playground and in the garden. Just make sure to keep our restaurant clean and do not litter. You can't pick the flowers or climb the trees in the garden. You can't ride bikes in the playground or in the garden. It is dangerous.
(一)阅读短文,判断正(T)误(F)。
( )1. You can come to Fancy Restaurant to have a special birthday party.
( )2. You can play ball games in the main hall.
( )3. You can play treasure hunt in the garden.
( )4. The underlined word “It” refers to “picking flowers”.
(二)阅读短文,选择正确的答案。
( )1. 新趋势 词义理解 What does the underlined word “We” refer to?
A. Fancy Restaurant. B. Birthday parties. C. Children at the birthday party.
( )2. You may play hide-and-seek in the ____.
A. playground B. main hall C. garden
( )3. Which sign may you see in the playground?
(三)阅读短文,从方框中选择与下列图片相对应的英文。
A. musical chairs B. pass the parcel C. hide-and-seek
答案:
(一)1. T 2. F 3. F 4. F (二)1. A 解析·由“Do you want to have a special birthday party? Come to Fancy Restaurant! We have very tasty food and we offer you a lot of activities!”可推断,We 指代的是可以为孩子们提供美食和派对活动的 Fancy Restaurant。故选 A。 2. C 3. C (三)1. A 2. C 3. B
查看更多完整答案,请扫码查看