A
Wild Art
This course is about drawing and painting. You'll use your new skills to make a wall poster of animals. And we've got lots of picture books to give you ideas.
Art Matters
This course teaches you different drawing skills. We'll get you to draw the latest styles of clothes. If you like designing clothes and want to study it at college, join us!
Creative Art
This course is about making bags to keep your sports clothes in. We provide lots of materials. And you'll visit art museums to get some creative ideas.
Art Magic
This course is about telling good stories in pictures. There will be cartoon films to watch, and instructions on how to draw your favourite characters.
( )1. What can you draw on a wall poster according to the text?
A. Instructions. B. Animals. C. Clothes. D. Bags.
( )2. Alice is interested in designing clothes. She can ________.
A. get ideas from picture books B. get ideas from art museums
C. watch cartoon films D. study drawing skills from Art Matters
( )3. 新考法图片选择Which picture is about Creative Art?
A. <image> B. <image> C. <image> D. <image>
B
Before coming to France, I always thought that French people wear formal clothes. But when I got to Paris, I came to know why France is always leading world fashion and Paris can attract(吸引) so many designers from all over the world to come.
On the boulevard of Champs-Elysees, there are many fashion shops of famous brands(品牌), such as Chanel, Dior and Pierre Cardin. In daily life, however, most of Parisians never wear clothes like those on the super models. Instead, I find people in Paris often dress in very simple designs and usually in dark.
This doesn't stop French designers from making more and more new styles. But I would say people in Paris dress more formally than those in the rest of France. In other French cities, what people wear are usually casual dresses, such as T-shirts and jeans.
French people act as the fashion leaders, but they accept(接受) other clothes styles too. I live in the city of Montpellier in southern France near the Mediterranean Sea. Here are many immigrants(移民) from Algeria, Morocco and other African countries.
( )4. The underlined part “boulevard of Champs-Elysees” is probably ________.
A. a person B. a street C. a brand D. a city
( )5. France can lead the world fashion probably because the French people ________.
A. don't wear T-shirts or jeans
B. never wear fashionable clothes
C. are open to fashion in different styles
D. are rich enough to buy expensive clothes
( )6. 新考法句子回填The following sentence would best be put at the end of ________.
“As a result, you can find a lot of young people dress in the North African style.”
A. Paragraph 1 B. Paragraph 2 C. Paragraph 3 D. Paragraph 4
( )7. What can be the best title for the passage?
A. French fashion in my eye B. The style of people's clothes in Paris
C. Fashionable shops in Paris D. Well-known brands in France

Wild Art
This course is about drawing and painting. You'll use your new skills to make a wall poster of animals. And we've got lots of picture books to give you ideas.
Art Matters
This course teaches you different drawing skills. We'll get you to draw the latest styles of clothes. If you like designing clothes and want to study it at college, join us!
Creative Art
This course is about making bags to keep your sports clothes in. We provide lots of materials. And you'll visit art museums to get some creative ideas.
Art Magic
This course is about telling good stories in pictures. There will be cartoon films to watch, and instructions on how to draw your favourite characters.
( )1. What can you draw on a wall poster according to the text?
A. Instructions. B. Animals. C. Clothes. D. Bags.
( )2. Alice is interested in designing clothes. She can ________.
A. get ideas from picture books B. get ideas from art museums
C. watch cartoon films D. study drawing skills from Art Matters
( )3. 新考法图片选择Which picture is about Creative Art?
A. <image> B. <image> C. <image> D. <image>
B
Before coming to France, I always thought that French people wear formal clothes. But when I got to Paris, I came to know why France is always leading world fashion and Paris can attract(吸引) so many designers from all over the world to come.
On the boulevard of Champs-Elysees, there are many fashion shops of famous brands(品牌), such as Chanel, Dior and Pierre Cardin. In daily life, however, most of Parisians never wear clothes like those on the super models. Instead, I find people in Paris often dress in very simple designs and usually in dark.
This doesn't stop French designers from making more and more new styles. But I would say people in Paris dress more formally than those in the rest of France. In other French cities, what people wear are usually casual dresses, such as T-shirts and jeans.
French people act as the fashion leaders, but they accept(接受) other clothes styles too. I live in the city of Montpellier in southern France near the Mediterranean Sea. Here are many immigrants(移民) from Algeria, Morocco and other African countries.
( )4. The underlined part “boulevard of Champs-Elysees” is probably ________.
A. a person B. a street C. a brand D. a city
( )5. France can lead the world fashion probably because the French people ________.
A. don't wear T-shirts or jeans
B. never wear fashionable clothes
C. are open to fashion in different styles
D. are rich enough to buy expensive clothes
( )6. 新考法句子回填The following sentence would best be put at the end of ________.
“As a result, you can find a lot of young people dress in the North African style.”
A. Paragraph 1 B. Paragraph 2 C. Paragraph 3 D. Paragraph 4
( )7. What can be the best title for the passage?
A. French fashion in my eye B. The style of people's clothes in Paris
C. Fashionable shops in Paris D. Well-known brands in France
答案:
A
1. B 【解析】根据“Wild Art”部分的“make a wall poster of animals”可知,你可以在海报墙上画动物。
2. D 【解析】根据“Art Matters”部分的“If you like designing clothes... join us!”可知,Alice 可以在 Art Matters 学习绘画技能。
3. B 【解析】根据“Creative Art”部分的“This course is about making bags”可知,B 项符合题意。
B
4. B 5. C
6. D 【解析】根据第四段最后两句可知,作者住在法国南部的城市,这里有很多来自非洲国家的移民,题干句子中的“in the North African style”与之呼应,因此该句适合放在本段末尾,承接上文。
7. A
1. B 【解析】根据“Wild Art”部分的“make a wall poster of animals”可知,你可以在海报墙上画动物。
2. D 【解析】根据“Art Matters”部分的“If you like designing clothes... join us!”可知,Alice 可以在 Art Matters 学习绘画技能。
3. B 【解析】根据“Creative Art”部分的“This course is about making bags”可知,B 项符合题意。
B
4. B 5. C
6. D 【解析】根据第四段最后两句可知,作者住在法国南部的城市,这里有很多来自非洲国家的移民,题干句子中的“in the North African style”与之呼应,因此该句适合放在本段末尾,承接上文。
7. A
查看更多完整答案,请扫码查看