第35页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
Ⅰ. 用所给单词的适当形式填空
1. I'm really tired these days and I plan to have a holiday to relax ____ (my).
2. I worked all night, but I don't feel ____ (sleep) now.
3. The old man is badly hurt and ____ (able) to walk.
4. He is good at telling ____ (fun) jokes and always makes me laugh.
5. (2024 包头) —Which do you think is the safest car colour? Is it a bright colour like red?
—No, it's ____ (actual) white! If you drive a white car, there will be fewer accidents.
1. I'm really tired these days and I plan to have a holiday to relax ____ (my).
2. I worked all night, but I don't feel ____ (sleep) now.
3. The old man is badly hurt and ____ (able) to walk.
4. He is good at telling ____ (fun) jokes and always makes me laugh.
5. (2024 包头) —Which do you think is the safest car colour? Is it a bright colour like red?
—No, it's ____ (actual) white! If you drive a white car, there will be fewer accidents.
答案:
1. myself 2. sleepy 3. unable 4. funny 5. actually
Ⅱ. 用方框中所给单词或短语的适当形式填空
worry, a couple of, manage, task, wake up
6. Now one of the biggest ______ is to protect the environment.
7. My father ______ late this morning because he was quite tired last night.
8. Tony has kept the book for ______ days.
9. Linda is bad at maths. She is ______ about the coming maths test.
10. (时间管理) You can't make much progress in study without ______ your time well.
worry, a couple of, manage, task, wake up
6. Now one of the biggest ______ is to protect the environment.
7. My father ______ late this morning because he was quite tired last night.
8. Tony has kept the book for ______ days.
9. Linda is bad at maths. She is ______ about the coming maths test.
10. (时间管理) You can't make much progress in study without ______ your time well.
答案:
6. tasks 7. woke up 8. a couple of 9. worried 10. managing
()11. —I know Joe lives ____.
—We are supposed to visit him from time to time. Then he won't feel ____.
A. alone; alone
B. lonely; lonely
C. lonely; alone
D. alone; lonely
—We are supposed to visit him from time to time. Then he won't feel ____.
A. alone; alone
B. lonely; lonely
C. lonely; alone
D. alone; lonely
答案:
D
()12. I can't believe ____ a little girl can read ____ many books.
A. such; such
B. such; so
C. so; such
D. so; so
A. such; such
B. such; so
C. so; such
D. so; so
答案:
B
()13. When her bedroom is really in a mess, her mother always ____ for her.
A. makes it up
B. looks it up
C. tidies it up
D. puts it up
A. makes it up
B. looks it up
C. tidies it up
D. puts it up
答案:
C
()14. (2024 连云港) To live a green life, we should remember to ____ the lights when we leave a room.
A. turn on
B. turn off
C. turn up
D. turn down
A. turn on
B. turn off
C. turn up
D. turn down
答案:
B
()15. —Where were your parents?
—They went to Shanghai ____.
A. on show
B. on duty
C. at work
D. on business
—They went to Shanghai ____.
A. on show
B. on duty
C. at work
D. on business
答案:
D
Ⅳ. 阅读理解 (主题: 人与自我·个人经历)
For a lot of people, their first job might be something like taking care of babies or delivering newspapers. But for a lucky 7-year-old boy, his first job is already lined up, and it's for a Russian IT company.
A young coder (编程人员) named Sergey has been offered a job by Pro32, an IT company in Russia, for his excellent coding skills. This 7-year-old, from the Russian city of St. Petersburg, has been making videos on social media, explaining how to write software (软件) for coding languages like Python and Unity since he was 5. And his social media channel (频道) has more than 3,500 subscribers (订购者), where people watch him explain coding problems carefully in Russian and sometimes in English.
The videos Sergey created caught the attention of Pro32, and according to the BBC, the company sent Sergey a written offer of the job of the head of company training. The letter invited him to join the company as soon as he gets old enough for paid employment (工作). According to Russian law, Sergey cannot get paid for this type of work until he turns 14. And the job offer will last for 11 years until Sergey is 18.
Pro32's chief executive (执行官), Igor Mandik, told the BBC that he has talked with Sergey's parents to find ways of working with him until he turns 14. He added that Sergey's father was surprised, but is very excited for the day when Sergey can join the company.
"For me, he is kind of Mozart," Mandik said, adding, "We have to wait for seven years. Then we will surely start a conversation about his payment."
()16. (新考向 写作手法) The writer started the passage by ____.
A. asking questions
B. telling stories
C. making a comparison
D. giving examples
()17. What does the underlined sentence in the first paragraph mean?
A. The boy is waiting in line for the job.
B. The boy has found his first job.
C. The boy has changed his job.
D. The boy has looked for a job for a long time.
()18. Which of the following words can be used to describe Sergey?
A. Creative.
B. Shy.
C. Helpful.
D. Patient.
()19. According to the passage, Sergey can get paid at the age of ____.
A. 7
B. 11
C. 14
D. 5
()20. The words Mandik said in the last paragraph mean that ____.
A. Sergey will be a musician like Mozart
B. Sergey likes the music of Mozart
C. Sergey is as talented as Mozart
D. the company doesn't want to wait for 7 years


For a lot of people, their first job might be something like taking care of babies or delivering newspapers. But for a lucky 7-year-old boy, his first job is already lined up, and it's for a Russian IT company.
A young coder (编程人员) named Sergey has been offered a job by Pro32, an IT company in Russia, for his excellent coding skills. This 7-year-old, from the Russian city of St. Petersburg, has been making videos on social media, explaining how to write software (软件) for coding languages like Python and Unity since he was 5. And his social media channel (频道) has more than 3,500 subscribers (订购者), where people watch him explain coding problems carefully in Russian and sometimes in English.
The videos Sergey created caught the attention of Pro32, and according to the BBC, the company sent Sergey a written offer of the job of the head of company training. The letter invited him to join the company as soon as he gets old enough for paid employment (工作). According to Russian law, Sergey cannot get paid for this type of work until he turns 14. And the job offer will last for 11 years until Sergey is 18.
Pro32's chief executive (执行官), Igor Mandik, told the BBC that he has talked with Sergey's parents to find ways of working with him until he turns 14. He added that Sergey's father was surprised, but is very excited for the day when Sergey can join the company.
"For me, he is kind of Mozart," Mandik said, adding, "We have to wait for seven years. Then we will surely start a conversation about his payment."
()16. (新考向 写作手法) The writer started the passage by ____.
A. asking questions
B. telling stories
C. making a comparison
D. giving examples
()17. What does the underlined sentence in the first paragraph mean?
A. The boy is waiting in line for the job.
B. The boy has found his first job.
C. The boy has changed his job.
D. The boy has looked for a job for a long time.
()18. Which of the following words can be used to describe Sergey?
A. Creative.
B. Shy.
C. Helpful.
D. Patient.
()19. According to the passage, Sergey can get paid at the age of ____.
A. 7
B. 11
C. 14
D. 5
()20. The words Mandik said in the last paragraph mean that ____.
A. Sergey will be a musician like Mozart
B. Sergey likes the music of Mozart
C. Sergey is as talented as Mozart
D. the company doesn't want to wait for 7 years
答案:
16—20 CBACC
查看更多完整答案,请扫码查看