2025年学习与评价八年级英语下册译林版江苏凤凰教育出版社


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年学习与评价八年级英语下册译林版江苏凤凰教育出版社 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年学习与评价八年级英语下册译林版江苏凤凰教育出版社》

四、根据句意从方框中选择合适的动词,并用其适当时态填空,使句子通顺

1. He suddenly ________ who the man in the photo was.
2. Look! Someone ________ the flowers in the park. Let’s go and stop her.
3. We’ll visit the Great Wall if it ________ fine this weekend.
4. The couple ________ in a college in China when they were young.
5. —________ you ________ your work, Tom?
—No, I haven’t.
答案: realized
@@is picking
@@is
@@taught
@@Have; finished
五、阅读短文,从短文后所给的七个选项中选出五个能填入空白处的最佳选项
Have you noticed that sometimes we fall in love with something at once and sometimes it takes time? 1 If we’re lucky, we come across a poem that immediately (立即) attracts us. But usually we need to spend a little time or make a little effort to truly understand a poem. Now I’d like to share some tips for reading poetry—with the goal of improving your own poetry writing.
2 Sometimes a poem that seems boring on first reading becomes clear with more readings. A poem that feels meaningless becomes deeper and more meaningful. And sometimes you’re just not in the right mood the first time you read a poem, but later it touches your heart. Keeping a dictionary and a poetry reference book at hand is also necessary when reading poetry. Poets prefer to using unusual words. 3
Read aloud and listen to the poem. Some poems have unclear structures and hearing a poet’s reading will make the poem’s rhythm clear. 4
After you finish reading a poem, take some time to consider what it is saying. Sometimes its meaning is better understood through repeated readings. 5
It is hard to say what is the perfect way to read poetry, but it’s true that reading practices will surely enrich (使丰富) your experience, increase your enjoyment, and deepen your understanding of any poem.
A. Instead of skipping (跳过) or guessing their meanings, you can look them up.
B. Reading a poem repeatedly will deepen your understanding of it.
C. Other times it is clear through reflection (深思) on a poem.
D. Study the poet’s life and read some of his other works also helps.
E. Keep a record of the poets you’ve studied and the poems you’ve read.
F. The same is true with poetry (诗歌).
G. Besides, a poet’s reading can even help you understand the poem’s meaning.
1. ________ 2. ________ 3. ________ 4. ________ 5. ________
答案: 1-5 FBAGC

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭