2025年名校金典课堂八年级英语上册人教版成都专版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年名校金典课堂八年级英语上册人教版成都专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年名校金典课堂八年级英语上册人教版成都专版》

四、完形填空。阅读短文,根据短文内容,从A、B、C三个选项中选出可以填入空白处的正确答案。
Some children want to be ______ when they grow up. They want to write stories or books for people to read. That's good! It's good to write something for people to read! ______ they should know that they need to be good readers first. They shouldn't ______ too much when they are free. It is more fun to read,so they should look for more ______to read. Before they decide to be good writers,they'd better say to ______,“I must read more and more!”
B
)1. A. pilots
B. writers
C. violinists
A
)2. A. But
B. So
C. Because
B
)3. A. read books
B. watch TV
C. be quiet
A
)4. A. books
B. work
C. science
C
)5. A. herself
B. myself
C. themselves
答案:  B; A; B; A; C
五、阅读短文,根据短文内容判断句子正误。正确的写“A”,错误的写“B”。
There was a park near my home. But I didn't go there very often because many people said there was nothing special. One afternoon I walked into the park. I walked quickly because there wasn't much to see. I walked for some time and found myself standing in front of two paths(小路).
“Which way should I go?” I asked myself. I looked at one path,and then the other. I found that the two paths were different from each other.
The left one was wide and clean. There were lots of flowers on both sides of the path. Though the flowers weren't very beautiful,they made me feel good. Then I looked at the right one. The path didn't look nice. It looked as if it had not been cleaned for months.
After a while,a strange feeling made me follow the dirty path. It wasn't nice,but I didn't want to give up. At last,I came to the end of the path. To my surprise,there was a small garden. It was beautiful.
My trip to the park that day made me understand something about life. Don't be afraid to choose a different path. You may get a big surprise!
A
)1. There were two different paths in
the park near my home.
B
)2. The right path was more beautiful than the left one.
B
)3. The writer found nothing at the end of the right path.
B
)4. It was a wrong choice for the writer to follow the dirty path.
A
)5. The article tells us that the success goes to those who are brave(勇敢的)to
try.
答案: A; B; B; B; A

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭