第41页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
四、完形填空。阅读短文,根据短文内容,从A、B、C三个选项中选出可以填入空白处的正确答案。
Paul is one of my best friends. We work in the same office. Paul loves his wife and children a lot and they love him,too. But it’s not easy to live with Paul. He gets angry(生气的)easily,so he doesn’t have many friends. Paul’s wife,Linda,is very 1
(
(
(
(
(
Paul is one of my best friends. We work in the same office. Paul loves his wife and children a lot and they love him,too. But it’s not easy to live with Paul. He gets angry(生气的)easily,so he doesn’t have many friends. Paul’s wife,Linda,is very 1
B
. She is outgoing and funny. She likes to tell jokes to make people laugh. She is never quiet for long and 2C
gets angry. So she has a lot of friends. Paul and Linda have one son and one daughter. They often talk about their children. Linda thinks Paul is too 3B
them. He shouts at them a lot. But Paul thinks Linda is too easy with the children. She always lets the children do 4A
they want. But it 5B
that the children like Linda better. They think their mother is very kind so they always listen to her and follow her.(
B
)1. A. similar B. different C. unusual(
C
)2. A. never B. always C. hardly(
B
)3. A. worried about B. strict with C. interested in(
A
)4. A. everything B. something C. nothing(
B
)5. A. sounds B. seems C. feels
答案:
B; C; B; A; B; B; C; B; A; B
五、阅读短文,根据短文内容判断句子正误。正确的写“A”,错误的写“B”。
We use a lot of small things around the house every day. Many of these things help us keep ourselves clean. But these things can sometimes be not good for us. Michael Brown,a doctor from New York,has a good way to do with it. He makes natural soap(天然的肥皂)that is good for people’s health. “My wife often feels terrible after using the soap from the stores. So I had to make soap by myself and soon my whole family loved the one I made,”he said. Michael doesn’t sell his soap. He gives it to friends or some poor people in the city as a gift. Sometimes he has to go to bed late because of making soap,but he is always very happy to find time to work on this hobby.
(
(
(
(
(
We use a lot of small things around the house every day. Many of these things help us keep ourselves clean. But these things can sometimes be not good for us. Michael Brown,a doctor from New York,has a good way to do with it. He makes natural soap(天然的肥皂)that is good for people’s health. “My wife often feels terrible after using the soap from the stores. So I had to make soap by myself and soon my whole family loved the one I made,”he said. Michael doesn’t sell his soap. He gives it to friends or some poor people in the city as a gift. Sometimes he has to go to bed late because of making soap,but he is always very happy to find time to work on this hobby.
(
A
)1. Many small things can help to keep us clean but are bad for us.(
A
)2. Michael’s natural soap is not bad for people’s health.(
A
)3. Michael made the soap because his wife didn’t like the one from the stores.(
A
)4. Michael’s friends and some poor people in the city can get his soap as a gift.(
B
)5. Making the natural soap is Michael’s family’s hobby.
答案:
A; A; A; A; B
查看更多完整答案,请扫码查看