第2页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
四、完形填空。阅读短文,根据短文内容,从A、B、C三个选项中选出可以填入空白处的正确答案。
阅读短文,根据短文内容,从A、B、C三个选项中选出可以填入空白处的正确答案。Most of us see vacations as a time for fun. But Karen in America did something 1 . She took a trip to help pick up rubbish(垃圾). In 23 days, Karen drove across the country to pick up rubbish. After Karen started her trip, she found that 2 by herself was not enough. So she asked people for help. They could pick up rubbish 3 or donate(捐赠) money to Karen. Karen used it to pay for her trip. Many people liked Karen's story. They followed her idea and picked up rubbish. “I was so 4 . A lot of people showed me pictures of bags of rubbish they picked up. Picking up rubbish is just a small thing, 5 if we work together, we can still make a difference to the world.” Karen said.(
阅读短文,根据短文内容,从A、B、C三个选项中选出可以填入空白处的正确答案。Most of us see vacations as a time for fun. But Karen in America did something 1 . She took a trip to help pick up rubbish(垃圾). In 23 days, Karen drove across the country to pick up rubbish. After Karen started her trip, she found that 2 by herself was not enough. So she asked people for help. They could pick up rubbish 3 or donate(捐赠) money to Karen. Karen used it to pay for her trip. Many people liked Karen's story. They followed her idea and picked up rubbish. “I was so 4 . A lot of people showed me pictures of bags of rubbish they picked up. Picking up rubbish is just a small thing, 5 if we work together, we can still make a difference to the world.” Karen said.(
A
)1. A. different B. funny C. hard(B
)2. A. driving B. working C. learning(C
)3. A. herself B. himself C. themselves(A
)4. A. happy B. worried C. bored(C
)5. A. because B. so C. but
答案:
A; B; C; A; C
五、阅读短文,根据短文内容判断句子正误。正确的写“A”,错误的写“B”。
Hi, Grandma,Here I am in Paris. Jenny and I arrived by plane the day before yesterday. Aunt Joan and Uncle Pete met us at the airport. We were tired, so we relaxed at home and began our trip to the city yesterday. Yesterday we went to the Louvre Museum(卢浮宫博物馆). There are many world-famous works of art such as the Mona Lisa. In the evening we had dinner in a French restaurant. The food was delicious! This morning we took a walk. There are shops and restaurants everywhere, and I love the street markets. They sell such good fruit and vegetables. We also did some shopping. I bought something for you. I hope you'll like it! At about three o'clock, we took the Paris Underground(地铁) to the Eiffel Tower. It is really high. There were lots of visitors, so first of all, we had to wait in line(列) for an hour, and then we went to the top. We waited till(直到) all the lights were on. It was wonderful! Tomorrow, we're going to visit a famous palace and take a boat ride on the River Seine. I'll write again.Yours,Tina(
Hi, Grandma,Here I am in Paris. Jenny and I arrived by plane the day before yesterday. Aunt Joan and Uncle Pete met us at the airport. We were tired, so we relaxed at home and began our trip to the city yesterday. Yesterday we went to the Louvre Museum(卢浮宫博物馆). There are many world-famous works of art such as the Mona Lisa. In the evening we had dinner in a French restaurant. The food was delicious! This morning we took a walk. There are shops and restaurants everywhere, and I love the street markets. They sell such good fruit and vegetables. We also did some shopping. I bought something for you. I hope you'll like it! At about three o'clock, we took the Paris Underground(地铁) to the Eiffel Tower. It is really high. There were lots of visitors, so first of all, we had to wait in line(列) for an hour, and then we went to the top. We waited till(直到) all the lights were on. It was wonderful! Tomorrow, we're going to visit a famous palace and take a boat ride on the River Seine. I'll write again.Yours,Tina(
A
)1. The writer got to Paris two days ago.(A
)2. The writer saw many famous works in the Louvre Museum.(A
)3. The writer went to the Eiffel Tower at about 3:00 this afternoon.(B
)4. The writer will go to a palace by boat tomorrow.(B
)5. The passage may be a diary entry.
答案:
A; A; A; B; B
查看更多完整答案,请扫码查看