2025年夺冠新课堂课时同步八年级英语上册人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年夺冠新课堂课时同步八年级英语上册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第1页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
一、根据括号中的汉语提示写单词。
1. My uncle is a
2. A
3. The
4. My sister wants to be an
5. In many streets, we can see
1. My uncle is a
director
(导演). He made a famous film last year.2. A
guide
(导游) shows visitors around the museum and tells them stories.3. The
scientists
(科学家) are doing an important experiment in the lab.4. My sister wants to be an
artist
(艺术家) because she likes painting very much.5. In many streets, we can see
postmen
(邮递员) busy collecting letters from the letters-boxes.
答案:
一、1.director 2.guide 3.scientists 4.artist 5.postmen
二、根据中文意思完成下列句子,每空一词。
1. 长大后你的梦想职业是什么?
What’s your
2. 我和康康一起制作了这个飞机模型。
I made the model plane
3. 王先生正带领几位朋友参观他的新办公室。
Mr. Wang is
4. 春节快到了,我想给我的朋友们寄一些漂亮的卡片。
The Spring Festival is coming. I want to
1. 长大后你的梦想职业是什么?
What’s your
dream
job
when you grow up?2. 我和康康一起制作了这个飞机模型。
I made the model plane
together with
Kangkang.3. 王先生正带领几位朋友参观他的新办公室。
Mr. Wang is
showing
a few friends around/round
his new office.4. 春节快到了,我想给我的朋友们寄一些漂亮的卡片。
The Spring Festival is coming. I want to
send
some beautiful cards to
my friends.
答案:
二、1.dream job 2.together with 3.showing; around/round 4.send; to
三、语篇填空。
阅读短文,根据语篇要求填空,使短文通顺、意思完整。每空限填一词。
Different people have different dreams. Some of them want to 1 teachers or doctors, some want to be policemen or postmen, and others want to be scientists or inventors. Most people want to be famous or successful in some ways.
My brother, Ken wants to be a swimmer when he grows 2 . He likes to do a lot of exercise now. He spends half 3 hour running and jumping in the gym every day. He learns swimming twice a week. He 4 cycling or rowing every weekend. These kinds of sports are good 5 his heart and lungs. He says he will do his best to win a gold medal for our country.
1.
阅读短文,根据语篇要求填空,使短文通顺、意思完整。每空限填一词。
Different people have different dreams. Some of them want to 1 teachers or doctors, some want to be policemen or postmen, and others want to be scientists or inventors. Most people want to be famous or successful in some ways.
My brother, Ken wants to be a swimmer when he grows 2 . He likes to do a lot of exercise now. He spends half 3 hour running and jumping in the gym every day. He learns swimming twice a week. He 4 cycling or rowing every weekend. These kinds of sports are good 5 his heart and lungs. He says he will do his best to win a gold medal for our country.
1.
be
2.up
3.an
4.goes
5.for
答案:
三、1.be 2.up 3.an 4.goes 5.for
查看更多完整答案,请扫码查看