2025年夺冠新课堂课时同步八年级英语上册人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年夺冠新课堂课时同步八年级英语上册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第4页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
一、语篇填空。
阅读短文,根据语篇要求填空,使短文通顺、意思完整。每空限填一词。
My name is Li Wei and my English name is John. I’m fifteen years old. Today I want to tell you something 1 my future life. I think I will be 2 pilot in ten years. I will go to Australia to learn to drive a plane. I know there is a good college for young people who want to be pilots.
After graduating( 毕业 ) 3 the college, I will come 4 to China to work for my country. China will need more 5 more pilots in the future. I think I will be a good pilot.
1. 2. 3. 4. 5.
阅读短文,根据语篇要求填空,使短文通顺、意思完整。每空限填一词。
My name is Li Wei and my English name is John. I’m fifteen years old. Today I want to tell you something 1 my future life. I think I will be 2 pilot in ten years. I will go to Australia to learn to drive a plane. I know there is a good college for young people who want to be pilots.
After graduating( 毕业 ) 3 the college, I will come 4 to China to work for my country. China will need more 5 more pilots in the future. I think I will be a good pilot.
1. 2. 3. 4. 5.
答案:
1.about 2.a 3.from 4.back 5.and
二、阅读理解。
Do you have any dreams? Here are my dreams.
I want to be a teacher when I listen to my teacher carefully. I think I can be a teacher when I grow up. 1 I can play with my students, too. So we are good friends.
I want to be a doctor when I see many doctors save their patients. 2 I think I can be a doctor when I grow up. Then I can help many people out of disease. 3
I want to be a reporter when I watch TV every evening. We can get lots of important information from it. 4 I would like to be a reporter when I grow up. And I can learn a lot about China and the other countries around the world. I can meet many superstars as well.
I have lots of dreams. 5 Here is an old saying,“Where there is a will, there is a way.”
根据材料内容,从下面五个选项中选出能填入文中空缺处的最佳选项,使短文意思通顺、内容完整。
A.To be a doctor is really great.
B.TV makes the world smaller and also makes us happy.
C.I can help many students learn things well.
D.I think my dreams can come true one day.
E.I will be the happiest boy in the world.
1. 2. 3. 4. 5.
Do you have any dreams? Here are my dreams.
I want to be a teacher when I listen to my teacher carefully. I think I can be a teacher when I grow up. 1 I can play with my students, too. So we are good friends.
I want to be a doctor when I see many doctors save their patients. 2 I think I can be a doctor when I grow up. Then I can help many people out of disease. 3
I want to be a reporter when I watch TV every evening. We can get lots of important information from it. 4 I would like to be a reporter when I grow up. And I can learn a lot about China and the other countries around the world. I can meet many superstars as well.
I have lots of dreams. 5 Here is an old saying,“Where there is a will, there is a way.”
根据材料内容,从下面五个选项中选出能填入文中空缺处的最佳选项,使短文意思通顺、内容完整。
A.To be a doctor is really great.
B.TV makes the world smaller and also makes us happy.
C.I can help many students learn things well.
D.I think my dreams can come true one day.
E.I will be the happiest boy in the world.
1. 2. 3. 4. 5.
答案:
1-5 CAEBD
查看更多完整答案,请扫码查看