2025年夺冠新课堂课时同步八年级英语上册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年夺冠新课堂课时同步八年级英语上册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年夺冠新课堂课时同步八年级英语上册人教版》

一、根据汉语意思完成句子。
1. 他胃痛,因为他吃了太多垃圾食品。
He has a
stomachache
because he ate too much
junk food
.
2. 运动在很多方面对我们有好处。
Exercise is
good
for
us in many ways.
3. 你需要多做运动,保持健康。
You need to
do
more exercise
and keep healthy.
4. 保持积极的态度能给我们带来很多好处。
Staying
positive
can bring us many benefits.
5. 她昨晚熬夜了,现在头痛。
She
stayed
up
late last night, and now she has a headache.
答案: 一、1.stomachache; junk food 2.good for
3.do more exercise 4.Staying positive
5.stayed up
二、阅读理解。
About twenty years ago, kids would come home from school, change into their sweats, and run outside to play until the sun went down. But today, many kids stay at home watching TV, playing video games, and visiting websites( 网站). Most of them are too fat. So how can we make our kids get up and move again? Here are some popular outdoor sports for kids.
Baseball & Softball
For over a century now, little boys and girls have grown up dreaming of being baseball players. Why not get your children started early? Kids as young as 5 can learn how to play T-ball( 儿童棒球 ). After that, it’s on to softball and then hardball.
Soccer
Soccer is one of the most commonly( 普遍地 ) played sports in America today. Kids as young as 4 years old can join in.
Walking
Walking is one of the best ways of exercise. It’s especially( 尤其 ) helpful for the children who don’t enjoy competitive games. Kids as young as 2 can go out for a simple( 简单的 ) walk with Mom or Dad, but you should probably hold off on hiking until the kids are 5 or 6. A simple walk or a hike, is a great chance to see the world and get in touch( 接触 ) with nature.
(
A
) 1. What did kids usually do after school about twenty years ago?
A. They ran out and played.
B. They did their homework at once.
C. They stayed at home and watched TV.
D. They helped their parents do the housework.
(
A
) 2. Which is NOT true according to the passage?
A. Today most kids are very tall.
B. Many kids dream to be a player.
C. A 5-year-old kid can play soccer.
D. Walking is a relaxing sport.
(
D
) 3. What can a two-year-old kid do according to the passage?
A. He can play softball.
B. He can play soccer.
C. He can play baseball.
D. He can go for a simple walk.
(
B
) 4. What does the underlined part“hold off on”mean in Chinese in the passage?
A. 练习
B. 推迟
C. 提前
D. 放弃
(
C
) 5. What does the passage mainly tell us?
A. Kids can play T-ball first.
B. Soccer is popular in America.
C. Some outdoor sports for kids.
D. What kids do after school.
答案: 二、1-5 AADBC

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭