2025年夺冠新课堂课时同步八年级英语上册人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年夺冠新课堂课时同步八年级英语上册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第57页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
三、语篇填空。
第一节 阅读短文,从方框中选择适当的词并用其正确形式填空,使短文通顺、意思完整。每空限填一词,每词限用一次。
with manage fall luck help fail a gain instead turn
Last year, I transferred( 转学 ) to a new school. Everything here was new to me. I tried my best to adjust( 适应 ) to the new school life, but I 1 . I was busy 2 my studies, however, I still couldn’t keep up with( 跟上 ) the class. What’s more, I didn’t have any new friends. I was worried and 3 . At the beginning, I was at 4 loss all day. Two weeks later, I realized I should do something so I gathered my courage and 5 to my teachers and classmates. 6 , they were all kind enough to offer help to me. My teacher gave some advice and helped me make a study plan. My classmates helped me with my studies so I could avoid 7 too far behind. Little by little, I could follow the lessons at school. I 8 my time well and even could spare some time for fun activities. I 9 much confidence, too. Now, I don’t worry about my school life anymore. 10 , I enjoy it a lot.
1.
4.
7.
10.
第一节 阅读短文,从方框中选择适当的词并用其正确形式填空,使短文通顺、意思完整。每空限填一词,每词限用一次。
with manage fall luck help fail a gain instead turn
Last year, I transferred( 转学 ) to a new school. Everything here was new to me. I tried my best to adjust( 适应 ) to the new school life, but I 1 . I was busy 2 my studies, however, I still couldn’t keep up with( 跟上 ) the class. What’s more, I didn’t have any new friends. I was worried and 3 . At the beginning, I was at 4 loss all day. Two weeks later, I realized I should do something so I gathered my courage and 5 to my teachers and classmates. 6 , they were all kind enough to offer help to me. My teacher gave some advice and helped me make a study plan. My classmates helped me with my studies so I could avoid 7 too far behind. Little by little, I could follow the lessons at school. I 8 my time well and even could spare some time for fun activities. I 9 much confidence, too. Now, I don’t worry about my school life anymore. 10 , I enjoy it a lot.
1.
failed
2. with
3. helpless
4.
a
5. turned
6. Luckily
7.
falling
8. managed
9. gained
10.
Instead
答案:
1. failed 2. with 3. helpless 4. a 5. turned 6. Luckily 7. falling 8. managed 9. gained 10. Instead
第二节 阅读短文,根据语篇要求填空,使短文通顺、意思完整。每空限填一词。
A smile shows that a person has a feeling of great pleasure. For example, a person may smile when he is pleased with a grade on a test 11 when he hears a funny joke. But smiles are more than just a way for people to show happiness.
It is easier to smile than to show unhappiness. In fact, it only takes 17 muscles( 肌肉 ) to show you feel 12 . On the other hand, it takes 43 muscles to show you feel unhappy. So give the muscles in your face a rest and smile!
You may try to look nice by wearing nice clothes. However, 13 a famous saying goes: A smile is the best thing a person can wear. That is because people like to make friends with a person who is smiling and happy.
When you are mad or sad, try smiling. You’ll find that it will be hard to stay mad or sad for very long! In this way, smiling is very good 14 your body.
Smiling can quickly spread from one person to another. When you smile, people around may smile with you. If someone is down, the best thing to do is to 15 at him. It is the easiest way to cheer him up.
Smiling can move you, change you and give you a life full of joy.
11.
14.
A smile shows that a person has a feeling of great pleasure. For example, a person may smile when he is pleased with a grade on a test 11 when he hears a funny joke. But smiles are more than just a way for people to show happiness.
It is easier to smile than to show unhappiness. In fact, it only takes 17 muscles( 肌肉 ) to show you feel 12 . On the other hand, it takes 43 muscles to show you feel unhappy. So give the muscles in your face a rest and smile!
You may try to look nice by wearing nice clothes. However, 13 a famous saying goes: A smile is the best thing a person can wear. That is because people like to make friends with a person who is smiling and happy.
When you are mad or sad, try smiling. You’ll find that it will be hard to stay mad or sad for very long! In this way, smiling is very good 14 your body.
Smiling can quickly spread from one person to another. When you smile, people around may smile with you. If someone is down, the best thing to do is to 15 at him. It is the easiest way to cheer him up.
Smiling can move you, change you and give you a life full of joy.
11.
or
12. happy
13. as
14.
for
15. smile
答案:
11. or 12. happy 13. as 14. for 15. smile
四、补全对话。
A: Hi, Jane! 1.
B: I’m feeling happy today because I got full marks( 满分 ) in yesterday’s English exam.
A: 2.
Your parents must be proud of you.
B: Yes. They are excited to hear the news.
A: But I did badly in it. It makes me feel upset and worried.
B: 3.
I will help you.
A: Thank you.
B: I will give a speech about how to learn English well tomorrow. 4.
A: Yes, of course. I’m sure I’ll learn a lot from it. 5.
B: Yes, a little. Even though I’m a little nervous, I think I can do well in it.
A: You’re right. Being confident about yourself is very important.
A: Hi, Jane! 1.
How are you
?B: I’m feeling happy today because I got full marks( 满分 ) in yesterday’s English exam.
A: 2.
Congratulations
.Your parents must be proud of you.
B: Yes. They are excited to hear the news.
A: But I did badly in it. It makes me feel upset and worried.
B: 3.
Don’t worry
.I will help you.
A: Thank you.
B: I will give a speech about how to learn English well tomorrow. 4.
Would you like to come
?A: Yes, of course. I’m sure I’ll learn a lot from it. 5.
Are you nervous
?B: Yes, a little. Even though I’m a little nervous, I think I can do well in it.
A: You’re right. Being confident about yourself is very important.
答案:
1. How are you 2. Congratulations 3. Don’t worry 4. Would you like to come 5. Are you nervous
查看更多完整答案,请扫码查看