2025年新坐标名题汇高中英语必修第一册外研版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年新坐标名题汇高中英语必修第一册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年新坐标名题汇高中英语必修第一册外研版》

A
Monthly Talks at London Canal Museum
Our monthly talks start at 19:30 on the first Thursday of each month except August. Admission is at normal charges and you don’t need to book. They end around 21:00.
November 7th
The Canal Pioneers, by Chris Lewis. James Brindley is recognised as one of the leading early canal engineers. He was also a major player in training others in the art of canal planning and building. Chris Lewis will explain how Brindley made such a positive contribution to the education of that group of early “civil engineers”.
December 5th
Ice for the Metropolis, by Malcolm Tucker. Well before the arrival of freezers, there was a demand for ice for food preservation and catering, Malcolm will explain the history of importing natural ice and the technology of building ice wells, and how London’s ice trade grew.
February 6th
An Update on the Cotswold Canals, by Liz Payne. The Stroudwater Canal is moving towards reopening. The Thames and Severn Canal will take a little longer. We will have a report on the present state of play.
March 6th
Eyots and Aits—Thames Islands, by Miranda Vickers. The Thames had many islands. Miranda has undertaken a review of all of them. She will tell us about those of greatest interest.
1. When is the talk on James Brindley?
A. On February 6th.
B. On December 5th.
C. On November 7th.
D. On March 6th.
2. What is the topic of the talk in February?
A. The Canal Pioneers.
B. An Update on the Cotswold Canals.
C. Eyots and Aits—Thames Islands.
D. Ice for the Metropolis.
答案: 1 C 2 B 3 A
I. A
【语篇解读】本文是一篇说明文。文章主要介绍了伦敦运河博物馆的每月演讲及演讲内容。
1. C 细节理解题。根据November 7th部分中的“The Canal Pioneers, by Chris Lewis. James Brindley is recognised as one of the leading early canal engineers.”可知,James Brindley在11月7号演说。故选C。
2. B 细节理解题。根据February 6th部分中的“An Update on the Cotswold Canals, by Liz Payne.”可知,2月份讲座的主题是关于An Update on the Cotswold Canals。故选B。
3. A 细节理解题。根据March 6th部分中的“Eyots and Aits—Thames Islands, by Miranda Vickers. The Thames had many islands. Miranda has undertaken a review of all of them.”可知,Miranda Vickers将要在泰晤士岛上演说。故选A。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭