2025年新坐标名题汇高中英语必修第一册外研版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年新坐标名题汇高中英语必修第一册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第10页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
B
I am a shy girl. I find it quite difficult to start small talk when I meet someone for the first time. I always wonder how other kids my age can be so natural when they are introduced to people they’ve never met before.
On the morning of my first day in high school, I was on edge. I’d heard lots of the first day in high school stories. Many high schoolers had bad memories that they just couldn’t let go of for quite a while. On the way to school I was thinking about what to do when I walked into the classroom. “Shall I wave to those students who’re in the classroom? Or shall I just give them a smile and nod at them? What if they didn’t wave back or didn’t smile back?” I couldn’t stop imagining the worst situation of my first day in high school.
I kept my head down when I got close to my classroom. “Hello, little miss, I’m Mrs Sccar. Would you like to start your high school life with a game?” What a relief it was to hear your new teacher talking to you in such a pleasant way! “Sure, I’d love to,” I answered in a low but happy voice.
Mrs Sccar gave me a piece of paper and it was a new school Bingo game. On the paper there were 40 squares, with 20 having questions and 20 empty. The questions were like “Have you ever visited England? Do you have three older sisters?” Holding these pieces of paper, we went to the other classmates and asked them the questions. If any of them answered “yes” to a question, I wrote down his or her name in the empty square following the question. When I’d filled in all the empty squares, I knew everyone in my classroom. I quite enjoyed my first day in high school, especially the Bingo game.
4. What does the underlined part “I was on edge” in Paragraph 2 mean?
A. I was proud.
B. I felt nervous.
C. I was at risk.
D. I looked unfriendly.
5. What did the author do on the way to school?
A. She waved to other people.
B. She considered seeing smiling faces.
C. She imagined some bad situations.
D. She nodded to other people.
6. How did the author feel when Mrs Sccar talked to her?
A. Warm.
B. Lost.
C. Afraid.
D. Lucky.
7. What did the author do during the Bingo game?
A. She asked Mrs Sccar questions.
B. She talked about her own sisters.
C. She collected her classmates’ names.
D. She wrote down “yes” in the squares.
I am a shy girl. I find it quite difficult to start small talk when I meet someone for the first time. I always wonder how other kids my age can be so natural when they are introduced to people they’ve never met before.
On the morning of my first day in high school, I was on edge. I’d heard lots of the first day in high school stories. Many high schoolers had bad memories that they just couldn’t let go of for quite a while. On the way to school I was thinking about what to do when I walked into the classroom. “Shall I wave to those students who’re in the classroom? Or shall I just give them a smile and nod at them? What if they didn’t wave back or didn’t smile back?” I couldn’t stop imagining the worst situation of my first day in high school.
I kept my head down when I got close to my classroom. “Hello, little miss, I’m Mrs Sccar. Would you like to start your high school life with a game?” What a relief it was to hear your new teacher talking to you in such a pleasant way! “Sure, I’d love to,” I answered in a low but happy voice.
Mrs Sccar gave me a piece of paper and it was a new school Bingo game. On the paper there were 40 squares, with 20 having questions and 20 empty. The questions were like “Have you ever visited England? Do you have three older sisters?” Holding these pieces of paper, we went to the other classmates and asked them the questions. If any of them answered “yes” to a question, I wrote down his or her name in the empty square following the question. When I’d filled in all the empty squares, I knew everyone in my classroom. I quite enjoyed my first day in high school, especially the Bingo game.
4. What does the underlined part “I was on edge” in Paragraph 2 mean?
A. I was proud.
B. I felt nervous.
C. I was at risk.
D. I looked unfriendly.
5. What did the author do on the way to school?
A. She waved to other people.
B. She considered seeing smiling faces.
C. She imagined some bad situations.
D. She nodded to other people.
6. How did the author feel when Mrs Sccar talked to her?
A. Warm.
B. Lost.
C. Afraid.
D. Lucky.
7. What did the author do during the Bingo game?
A. She asked Mrs Sccar questions.
B. She talked about her own sisters.
C. She collected her classmates’ names.
D. She wrote down “yes” in the squares.
答案:
【语篇解读】本文是一篇记叙文。文章主要讲的是作者第一天上高中很紧张,在老师Mrs Sccar的帮助下,通过玩游戏,作者认识了全班的同学。
4. B 词义猜测题。根据第二段中的“I’d heard lots of the
first day in high school stories. Many high schoolers had
bad memories that they just couldn’t let go of for quite a
while.”可知,作者害怕自己的高中也会有不好的回忆,感到很紧张,因此“I was on edge”的意思是I felt
nervous。故选B。
5. C 细节理解题。根据第二段中的“I couldn’t stop
imagining the worst situation of my first day in high
school.”可知,在去学校的路上,作者想象着一些糟糕的情况。故选C。
6. A 推理判断题。根据第三段中的“What a relief it was
to hear your new teacher talking to you in such a
pleasant way! ‘Sure, I’d love to,’ I answered in a low
but happy voice.”可知,当Mrs Sccar跟作者说话的时候,作者觉得心里很温暖。故选A。
7. C 细节理解题。根据最后一段中的“When I’d filled in
all the empty squares, I knew everyone in my
classroom.”可知,作者在玩宾果游戏的时候收集了同学们的名字。故选C。
4. B 词义猜测题。根据第二段中的“I’d heard lots of the
first day in high school stories. Many high schoolers had
bad memories that they just couldn’t let go of for quite a
while.”可知,作者害怕自己的高中也会有不好的回忆,感到很紧张,因此“I was on edge”的意思是I felt
nervous。故选B。
5. C 细节理解题。根据第二段中的“I couldn’t stop
imagining the worst situation of my first day in high
school.”可知,在去学校的路上,作者想象着一些糟糕的情况。故选C。
6. A 推理判断题。根据第三段中的“What a relief it was
to hear your new teacher talking to you in such a
pleasant way! ‘Sure, I’d love to,’ I answered in a low
but happy voice.”可知,当Mrs Sccar跟作者说话的时候,作者觉得心里很温暖。故选A。
7. C 细节理解题。根据最后一段中的“When I’d filled in
all the empty squares, I knew everyone in my
classroom.”可知,作者在玩宾果游戏的时候收集了同学们的名字。故选C。
查看更多完整答案,请扫码查看