2025年金优教辅培优优选卷七年级英语上册仁爱版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年金优教辅培优优选卷七年级英语上册仁爱版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年金优教辅培优优选卷七年级英语上册仁爱版》

B
Hi, I'm Lingling. My grandfather is 70 years old now, and my grandmother is at the age of 68. But they look young because they do sports often. There is a big park near our house. Every morning, my grandparents go there on foot. They do Tai Chi there. They usually do for an hour. Sometimes they dance with other old people there. My grandfather likes walking, too. He takes a walk after dinner every day. He walks around our community(社区). He usually walks for about forty-five minutes.
On weekends, my grandparents like to ask me to go to the park with them. My grandfather teaches me to play basketball there. It's very interesting. Sometimes, I watch them dance with other old people. It's also fun.
根据材料内容选择最佳答案。
(
B
)26. How old is Lingling's grandmother?
A. 70 years old.
B. 68 years old.
C. 48 years old.
D. 45 years old.
(
C
)27. How do Lingling's grandparents go to the park?
A. By bus.
B. By bike.
C. On foot.
D. By underground.
(
B
)28. How long do Lingling's grandparents do Tai Chi every morning?
A. For half an hour.
B. For an hour.
C. For one and half hours.
D. For two hours.
(
D
)29. What can we know from the text?
A. Lingling's grandparents look very old.
B. Lingling's grandmother dances every evening.
C. Lingling's grandfather runs every morning.
D. Lingling usually goes to the park with her grandparents on weekends.
(
A
)30. What is the text mainly about?
A. Sports time of Lingling's grandparents.
B. Lingling's weekend time.
C. Lingling's favorite sport.
D. A big park near Lingling's home.
答案: 26.B 【解析】由文章第一段第二句可知,玲玲的奶奶68岁了。
27.C 【解析】由文章第一段第五句可知,玲玲的爷爷奶奶每天早上步行去公园。
28.B 【解析】由文章第一段第七句可知,玲玲的爷爷奶奶通常打一小时太极。
29.D 【解析】由第二段第一句可知,玲玲通常在周末和爷爷奶奶去公园。
30.A
C
Kangkang is happy to go hiking with his parents in mountains. He can enjoy nature when hiking. And he thinks hiking is good for his health. This week, they will go hiking in a mountain with a tour group(旅游团). Before the travel, it has a training(训练) for them. From it, Kangkang learns some tips on hiking.
After the training, Kangkang goes to the supermarket with his parents. They are shopping for sports clothes and shoes now. The right walking shoes can help them stay safe(安全的). They also need three caps to keep them cool.
On the night before the hike, Kangkang is ready(准备好的) for it. He puts some bottles of water and a map into his bag. He also takes his phone. Tomorrow Kangkang and his parents will get to the mountain early. Then they will warm up and then start their travel.
根据材料内容选择最佳答案。
(
B
)31. Why is Kangkang happy to go hiking?
A. Because it's a kind of summer exercise.
B. Because it can keep him healthy and he can enjoy nature.
C. Because he can take part in it with his parents.
D. Because he can go to the mountain.
(
C
)32. What does the underlined word “it” in Paragraph 1 refer to?
A. The travel.
B. The mountain.
C. The tour group.
D. Nature.
(
D
)33. What does Kangkang shop for with his parents?
①water ②sports clothes ③maps ④shoes ⑤caps ⑥phones
A. ①②③
B. ①③⑤
C. ②③⑥
D. ②④⑤
(
D
)34. What can you know from the text?
A. They will go hiking in a big park.
B. All shoes are OK for a hike.
C. Kangkang gets ready for the hike a week before.
D. Kangkang will start the hike after he warms up.
(
A
)35. What is the text mainly about?
A. What Kangkang's family do before a hike.
B. Where Kangkang's family buy things for the hike.
C. Who Kangkang's family go with during the hike.
D. When Kangkang's family begin a hike.
答案: 31.B 32.C
33.D 【解析】由第二段可知,康康和他的父母购物了衣服,鞋和帽子。
34.D 【解析】由第三段最后一句可知,康康他们热身之后开始徒步旅行。
35.A

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭