2025年金优教辅培优优选卷七年级英语上册仁爱版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年金优教辅培优优选卷七年级英语上册仁爱版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年金优教辅培优优选卷七年级英语上册仁爱版》

C
There are many kinds of animals in the zoo,such as tigers,monkeys,elephants and many other animals. But I like pandas best. Do you know pandas? Most of pandas live in the forests in Sichuan. They are black and white. They are very lovely. They like eating bamboo very much. A lot of people come to the zoo to watch them every day. Pandas can climb trees. They can climb very high. I think it is great fun to watch them climbing trees in the zoo. And they are also a symbol of China.
Many people from other countries really love to watch pandas,such as Lucy. Lucy is my best friend,and she is from Canada. She likes animals best,especially(尤其)pandas. She says she wants to visit China to watch pandas. And she also wants to join in some activities to look after pandas and other wild animals.
根据材料内容选择最佳答案。
(
B
)31. Which animal does the writer like best?
A. Tiger. B. Panda. C. Monkey. D. Elephant.
(
B
)32. The word “symbol” in the text means(意思是)“ ”.
A. 代表 B. 象征 C. 记号 D. 暗号
(
A
)33. Who is Lucy?
A. The writer’s friend. B. The writer’s classmate.
C. The writer’s sister. D. The writer’s teacher.
(
C
)34. Where is Lucy from?
A. China. B. Japan. C. Canada. D. America.
(
D
)35. Which of the following(下面的)is NOT right?
A. Most of the pandas live in the forests in Sichuan.
B. Many people come to the zoo to watch them every day.
C. Pandas can climb very high.
D. Lucy likes plants best.
答案: 31.B 【解析】由“But I like pandas best.”可知,作者最喜欢大熊猫。
32.B 【解析】由“And they are also a symbol of China.”可知,熊猫是中国的象征。
33.A 【解析】由“Lucy is my best friend...”可知,Lucy是作者的好朋友。
34.C 【解析】由“...and she is from Canada.”可知,Lucy来自加拿大。
35.D 【解析】由“She likes animals best,especially...”可知,D项不正确。
D
I’m Tom. I come from Canada. 36 Can you see the boy in a yellow T-shirt? It’s me. I am tall. 37 She is a little short. She is a good student in her class. Who are the man and woman on the sofa? They are my father and my mother. They are both 45 years old. 38 My grandparents are not in this photo. They don’t live with us. 39 In this big family,we love each other and help each other. Tell you a secret(秘密)! 40 That’s very good!
根据材料内容,从下面五个选项中选出能填入文中空缺处的最佳选项,使文章意思通顺、内容完整。

A.But they look very young.
B.The girl on my right is my sister.
C.My mother will have a new baby next year.
D.They live in Shanghai now.
E.This is a photo of my family.
36.
E
37.
B
38.
A
39.
D
40.
C

答案: 36.E 37.B 38.A 39.D 40.C

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭