2025年金优教辅培优优选卷七年级英语上册仁爱版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年金优教辅培优优选卷七年级英语上册仁爱版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
B
Hi,I’m Lingling. Every Double Ninth Festival,my parents and I usually get up early to visit my grandparents. Then we hike with them in the mountain near their home. We talk and laugh all the way. My mother walks slowly to look after my grandparents. After we get to the top of the mountain,we sit down on the ground and enjoy beautiful nature. Sometimes,we can see some people wear a plant called(叫做)Zhuyu on their arms when they climb the mountain.
After the hike,we go home and have a big meal. On this day,my grandfather likes to drink some chrysanthemum wine(菊花酒)with my father and my uncle while(然而)my sister and I like the Double Ninth cake very much. They are two kinds of traditional food for this festival.
After the meal,we usually do chores for my grandparents and talk with them...
根据材料内容选择最佳答案。
(
A. To climb mountains. B. To visit her grandparents.
C. To enjoy the flowers. D. To take part in an activity.
(
A. Because she is enjoying nature.
B. Because she wants to remember the day.
C. Because she doesn’t know the right way.
D. Because she wants to look after Lingling’s grandparents.
(
A. Activities to do on the Double Ninth Festival.
B. What to eat on the Double Ninth Festival.
C. What to wear on the Double Ninth Festival.
D. How to make two kinds of traditional food for the Double Ninth Festival.
(
A. We hang the lanterns in the tree.
B. My grandparents love the food very much.
C. We say “goodbye” to our grandparents.
D. We are happy to be together.
(
A. Unit 1 Friends B. Unit 2 Nature
C. Unit 3 Weather D. Unit 4 Festivals
Hi,I’m Lingling. Every Double Ninth Festival,my parents and I usually get up early to visit my grandparents. Then we hike with them in the mountain near their home. We talk and laugh all the way. My mother walks slowly to look after my grandparents. After we get to the top of the mountain,we sit down on the ground and enjoy beautiful nature. Sometimes,we can see some people wear a plant called(叫做)Zhuyu on their arms when they climb the mountain.
After the hike,we go home and have a big meal. On this day,my grandfather likes to drink some chrysanthemum wine(菊花酒)with my father and my uncle while(然而)my sister and I like the Double Ninth cake very much. They are two kinds of traditional food for this festival.
After the meal,we usually do chores for my grandparents and talk with them...
根据材料内容选择最佳答案。
(
B
)26. Why do Lingling and her parents get up early on the Double Ninth Festival?A. To climb mountains. B. To visit her grandparents.
C. To enjoy the flowers. D. To take part in an activity.
(
D
)27. Why does Lingling’s mother walk slowly when she climbs the mountain?A. Because she is enjoying nature.
B. Because she wants to remember the day.
C. Because she doesn’t know the right way.
D. Because she wants to look after Lingling’s grandparents.
(
B
)28. What is Paragraph 2 mainly about?A. Activities to do on the Double Ninth Festival.
B. What to eat on the Double Ninth Festival.
C. What to wear on the Double Ninth Festival.
D. How to make two kinds of traditional food for the Double Ninth Festival.
(
D
)29. What is the best ending sentence(结尾句)for the text?A. We hang the lanterns in the tree.
B. My grandparents love the food very much.
C. We say “goodbye” to our grandparents.
D. We are happy to be together.
(
D
)30. In which unit of a textbook can you read the text?A. Unit 1 Friends B. Unit 2 Nature
C. Unit 3 Weather D. Unit 4 Festivals
答案:
26.B
27.D 【解析】由第一段可知,作者的妈妈走得慢是为了照顾作者的爷爷奶奶。
28.B 【解析】通读全段可知,这里主要描述重阳节吃的食物。
29.D 30.D
27.D 【解析】由第一段可知,作者的妈妈走得慢是为了照顾作者的爷爷奶奶。
28.B 【解析】通读全段可知,这里主要描述重阳节吃的食物。
29.D 30.D
查看更多完整答案,请扫码查看