2025年金优教辅培优优选卷七年级英语上册仁爱版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年金优教辅培优优选卷七年级英语上册仁爱版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
B
On Sunday afternoon, my classmates Wang Yu, Lin Hai and I come to Miss Brown's home. Miss Brown is our English teacher and she can speak Chinese well, too.
Miss Brown is tall with black hair. Today she is in a green dress. She looks very nice. We see a bird at Miss Brown's home. It has small brown eyes. Its feathers(羽毛)are yellow, red, blue and purple. It is a nice parrot (鹦鹉). Its name is Peg. It can say some Chinese and English. When Peg sees us coming, it says to us in English, “Welcome!” And then it says to us in Chinese, “Ni hao!” We like it a lot.
We have a good time at Miss Brown's home. Next Sunday we will visit her and play with her again.
根据材料内容选择最佳答案。
(
A. Five.
B. Six.
C. Seven.
D. Eight.
(
A. 待了很久
B. 认真学习
C. 自由活动
D. 玩得开心
(
A. She looks young with a green dress.
B. She is tall and looks nice today.
C. She has brown eyes and is cool.
D. She can't speak Chinese well.
(
A. A student.
B. A teacher.
C. A policeman.
D. An actor.
(
A. Wang Yu, Lin Hai and Me
B. Miss Brown's Sunday
C. At Miss Brown's Home
D. The Clever Bird(鸟)—Peg
On Sunday afternoon, my classmates Wang Yu, Lin Hai and I come to Miss Brown's home. Miss Brown is our English teacher and she can speak Chinese well, too.
Miss Brown is tall with black hair. Today she is in a green dress. She looks very nice. We see a bird at Miss Brown's home. It has small brown eyes. Its feathers(羽毛)are yellow, red, blue and purple. It is a nice parrot (鹦鹉). Its name is Peg. It can say some Chinese and English. When Peg sees us coming, it says to us in English, “Welcome!” And then it says to us in Chinese, “Ni hao!” We like it a lot.
We have a good time at Miss Brown's home. Next Sunday we will visit her and play with her again.
根据材料内容选择最佳答案。
(
C
)26. How many kinds of colours are mentioned(被提到)in this passage?A. Five.
B. Six.
C. Seven.
D. Eight.
(
D
)27. What does the underlined phrase (画线短语)“have a good time”mean in Chinese?A. 待了很久
B. 认真学习
C. 自由活动
D. 玩得开心
(
B
)28. What can we know about Miss Brown?A. She looks young with a green dress.
B. She is tall and looks nice today.
C. She has brown eyes and is cool.
D. She can't speak Chinese well.
(
A
)29. What is the writer(作者)?A. A student.
B. A teacher.
C. A policeman.
D. An actor.
(
C
)30. What's the best title for the passage?A. Wang Yu, Lin Hai and Me
B. Miss Brown's Sunday
C. At Miss Brown's Home
D. The Clever Bird(鸟)—Peg
答案:
26—30 CDBAC
C
My name is Huang Ling. I'm from Beijing. I have two friends at school. They are Linda and Helen. They come from England. Now they come to China to study Chinese. We are in the same school.
Look, here is a photo of their family. The one in a yellow skirt is Linda. The other one in an orange skirt is Helen. The man in a brown coat is Mr. Black, their dad. The woman next to him is Mrs. Black. She is in black shoes. Can you see a small boy in the photo? It's Helen and Linda's brother, Danny. He has a big smile on his face and has a big cat in his arms. Yes, they have a happy family.
根据材料内容选择最佳答案。
(
A. class
B. grade
C. school
D. family
(
A. four
B. five
C. six
D. seven
(
A. Black.
B. Brown.
C. Yellow.
D. Orange.
(
A. Linda and Helen are in China now.
B. Linda and Helen are sisters.
C. Danny is a student of a junior high school.
D. Danny likes his cat very much.
(
A. two English girls
B. the Blacks clothes
C. Huang Ling's classmates
D. the Blacks family
My name is Huang Ling. I'm from Beijing. I have two friends at school. They are Linda and Helen. They come from England. Now they come to China to study Chinese. We are in the same school.
Look, here is a photo of their family. The one in a yellow skirt is Linda. The other one in an orange skirt is Helen. The man in a brown coat is Mr. Black, their dad. The woman next to him is Mrs. Black. She is in black shoes. Can you see a small boy in the photo? It's Helen and Linda's brother, Danny. He has a big smile on his face and has a big cat in his arms. Yes, they have a happy family.
根据材料内容选择最佳答案。
(
C
)31. Huang Ling, Linda and Helen are in the same ______.A. class
B. grade
C. school
D. family
(
B
)32. The Blacks family has ______ people.A. four
B. five
C. six
D. seven
(
A
)33. What colour are Mrs. Black's shoes?A. Black.
B. Brown.
C. Yellow.
D. Orange.
(
C
)34. Which of the following is NOT right?A. Linda and Helen are in China now.
B. Linda and Helen are sisters.
C. Danny is a student of a junior high school.
D. Danny likes his cat very much.
(
D
)35. The passage is about ______.A. two English girls
B. the Blacks clothes
C. Huang Ling's classmates
D. the Blacks family
答案:
31.C 【解析】由第一段最后一句可知他们在同一所学校。
32.B 【解析】Black一家一共5口人。
33.A 【解析】由第二段第六句可知,Mrs.Black的鞋子是黑色的。
34.C 【解析】短文中没有提到Danny是一名中学生,故C选项表述错误。
35.D 【解析】综合短文大意可知,本文主要是介绍Black一家人。故选D。
32.B 【解析】Black一家一共5口人。
33.A 【解析】由第二段第六句可知,Mrs.Black的鞋子是黑色的。
34.C 【解析】短文中没有提到Danny是一名中学生,故C选项表述错误。
35.D 【解析】综合短文大意可知,本文主要是介绍Black一家人。故选D。
查看更多完整答案,请扫码查看