( )4. The art room is on the _______ floor.
A. third
B. second
C. first
( )5. The science room is in Building No. _______.
A. 3
B. 2
C. 1
( )6. We cannot _______ here.
A. play football
B. go climbing
C. swim
A. third
B. second
C. first
( )5. The science room is in Building No. _______.
A. 3
B. 2
C. 1
( )6. We cannot _______ here.
A. play football
B. go climbing
C. swim
答案:
4. C
解析:根据图片提示,美术室在一楼(first floor),故选C。
5. C
解析:科学室在1号楼(Building No.1),故选C。
6. B
解析:学校里有操场可以踢足球(play football),有游泳池可以游泳(swim),go climbing(爬山)不能在学校,故选B。
解析:根据图片提示,美术室在一楼(first floor),故选C。
5. C
解析:科学室在1号楼(Building No.1),故选C。
6. B
解析:学校里有操场可以踢足球(play football),有游泳池可以游泳(swim),go climbing(爬山)不能在学校,故选B。
七、阅读表达。(阅读短文,回答问题)
Nancy's new house is big and beautiful. There are many rooms in it. Look at Nancy's bedroom. There are two toy bears on the bed. Near the bed,there's a desk. On the desk,there are some books and a computer. Under the desk,there's a cat. It's Mimi. Next to Nancy's bedroom is her sister Amy's bedroom. It's small but clean.
1. Is there a dog in Nancy's bedroom?
2. Where are the toy bears?
3. Are there any books on the desk?
4. Who is Amy? How is her bedroom?
Nancy's new house is big and beautiful. There are many rooms in it. Look at Nancy's bedroom. There are two toy bears on the bed. Near the bed,there's a desk. On the desk,there are some books and a computer. Under the desk,there's a cat. It's Mimi. Next to Nancy's bedroom is her sister Amy's bedroom. It's small but clean.
1. Is there a dog in Nancy's bedroom?
2. Where are the toy bears?
3. Are there any books on the desk?
4. Who is Amy? How is her bedroom?
答案:
1. No, there isn't.
解析:短文中提到Under the desk, there's a cat.没有提到狗,故回答No, there isn't.
2. They are on the bed.
解析:文中There are two toy bears on the bed.表明玩具熊在床上,故回答They are on the bed.
3. Yes, there are.
解析:On the desk, there are some books...说明书在桌子上,故回答Yes, there are.
4. Amy is Nancy's sister. Her bedroom is small but clean.
解析:Next to Nancy's bedroom is her sister Amy's bedroom. It's small but clean.可知Amy是Nancy的妹妹,她的卧室小但干净,故回答Amy is Nancy's sister. Her bedroom is small but clean.
解析:短文中提到Under the desk, there's a cat.没有提到狗,故回答No, there isn't.
2. They are on the bed.
解析:文中There are two toy bears on the bed.表明玩具熊在床上,故回答They are on the bed.
3. Yes, there are.
解析:On the desk, there are some books...说明书在桌子上,故回答Yes, there are.
4. Amy is Nancy's sister. Her bedroom is small but clean.
解析:Next to Nancy's bedroom is her sister Amy's bedroom. It's small but clean.可知Amy是Nancy的妹妹,她的卧室小但干净,故回答Amy is Nancy's sister. Her bedroom is small but clean.
八、情景问答。(《城市日历》杂志的小记者查理想了解你的学校,请根据实际情况回答他的问题)
1. Is there a library in your school?
2. How many classrooms are there in your school?
3. Are there any computer rooms in your school?
4. Is the playground big in your school?
5. How many PE lessons do you have a week?
1. Is there a library in your school?
2. How many classrooms are there in your school?
3. Are there any computer rooms in your school?
4. Is the playground big in your school?
5. How many PE lessons do you have a week?
答案:
1. Yes, there is. / No, there isn't.
解析:根据实际情况回答,有图书馆就用肯定回答,没有用否定。
2. There are twenty classrooms in my school.(答案不唯一)
解析:根据实际学校教室数量回答,例如二十个。
3. Yes, there are. / No, there aren't.
解析:根据实际情况回答是否有电脑室。
4. Yes, it is. / No, it isn't.
解析:根据实际情况回答操场是否大。
5. I have three PE lessons a week.(答案不唯一)
解析:根据实际每周体育课数量回答,例如三节。
解析:根据实际情况回答,有图书馆就用肯定回答,没有用否定。
2. There are twenty classrooms in my school.(答案不唯一)
解析:根据实际学校教室数量回答,例如二十个。
3. Yes, there are. / No, there aren't.
解析:根据实际情况回答是否有电脑室。
4. Yes, it is. / No, it isn't.
解析:根据实际情况回答操场是否大。
5. I have three PE lessons a week.(答案不唯一)
解析:根据实际每周体育课数量回答,例如三节。
查看更多完整答案,请扫码查看