2025年资源与评价黑龙江教育出版社七年级英语上册人教版H版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年资源与评价黑龙江教育出版社七年级英语上册人教版H版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年资源与评价黑龙江教育出版社七年级英语上册人教版H版》

1. 根据教材 page 79 文章标题和插图,预测文章内容。
(1) What can you see from the picture?
(2) Who makes this vlog?
答案: 1.(1)Some children in the vlog.(2)Alice.
2. 快速浏览教材 page 79 文章内容,完成下面的任务。
(1) How many paragraphs are in the passage?
(
Six/6.
)
(2) What's the structure of the passage?
A. ①$\begin{cases}②\\③\\④\\⑤\end{cases} $⑥
B. ①$\begin{cases}②\\③\\④\\⑤\\⑥\end{cases} $

(
A
)
(3) 完成教材 page 79 活动 1。
①T ②NG ③T ④F ⑤F

(4) 根据课文内容填空。
Alice joins a drama club. Mr Ford is her drama teacher. He is very
nice
and he helps Alice
so much
. Alice always
has a good time
with her friends in the drama club. After practice, They often
have pizza
after practising. Her parents often
come
and
record
the shows. The drama club can be hard for Alice because she
has to
remember a lot of lines, but it also helps her to understand a lot
about the plays
. She used to be
shy
and
afraid
in a play. But now she is
brave enough
to talk and sing
in front of
lots of people.
She loves her drama club because it's never
boring
.
(5) Deep think.
① What does “often” mean here?
It means Alice's parents support (支持)her hobby.

② Do your parents support your decision? If not, what you should do?
Tips: a. listen to parents' ideas first
b. show respect for them
c. express your thoughts clearly
We should listen to the parents patiently and understand them.(答案不唯一)

③ What are the Alice's changes according to the passage?
It was hard for her to remember her lines and she was shy and afraid. But now,she is brave enough and can sing in front of people.
答案: 2.(1)Six/6.(2)A(3)①T ②NG ③T ④F ⑤F(4)nice;so much;has a good time;have pizza;come;record;has to;about the plays;shy;afraid;brave enough;in front of;boring(5)①It means Alice's parents support (支持)her hobby.② We should listen to the parents patiently and understand them.(答案不唯一)③It was hard for her to remember her lines and she was shy and afraid. But now,she is brave enough and can sing in front of people.
(A)
续表
续表
(
A
)1. What can Mr Zhang teach you?
A. To play chess.
B. To speak English.
C. To dance.
(
B
) 2. Tom can swim well and he wants to find a job. Who can he call for more information?
A. Henry. B. Jane.
C. Mr Zhang.
(
C
) 3. Mary is free on weekends. What might she do?
A. Help the kids to swim.
B. Join the chess club.
C. Come to Star Rock Band.
答案: 1.A 2.B 3.C

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭