2025年资源与评价黑龙江教育出版社七年级英语上册人教版H版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年资源与评价黑龙江教育出版社七年级英语上册人教版H版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年资源与评价黑龙江教育出版社七年级英语上册人教版H版》

1. 观察教材 page 48 1a 表格,猜测 AM 和 PM 的含义。
答案: AM 表示上午,PM 表示下午。
2. 根据实际情况填写表格,并回答下列问题。
How many classes do you have in the morning? What are they?
How many classes do you have in the afternoon? What are they?
(IT/history/maths/biology/art/geography/music/PE/Chinese/English...)
答案: I have four classes in the morning. They are maths, Chinese, English and geography. I have four classes in the afternoon. They are PE, art, music and history.(答案不唯一)
3. 仔细观察教材 page 48 1b 活动中的头像、图标、日期等,回答下列问题。
<图片>
①发布人:
Mike Davis

②发布时间:
7:09 PM October

③圆圈中的图标表示什么?
给发布人点赞。

④其他图标分别有什么功能?
对发布内容进行评论,分享发布内容,评论时可以附加照片和表情等。
答案: ①Mike Davis ②7:09 PM October ③给发布人点赞。④对发布内容进行评论,分享发布内容,评论时可以附加照片和表情等。
1. 快速浏览文章,并回答问题。
(1)What kind of texts are they?(
A
)
A. Posts.
B. Stories.
C. Emails.
(2)Where is the text from?
The text is from the message board.

(3)What is the topic(主题) of the text?
The topic of the text is students' favourite subject.

(4)What are their favourite subjects? How do you know that?
Their favourite subjects are music and maths. I guess so because of the signatures next to the photos.
答案:
(1)A (2)The text is from the message board. (3)The topic of the text is students' favourite subject. (4)Their favourite subjects are music and maths. I guess so because of the signatures next to the photos.
2. 阅读文章,完成 page 49 1c 活动。
答案: Mike Davis: music; the class is fun, he can learn a lot of new songs, music makes him happy, his music teacher is excellent, the teacher lets students play all kinds of interesting instruments, he wants to be a singer in the future Wu Binbin: maths; he is good at numbers, it is really fun and useful, he wants to be a scientist in the future
3. 仔细阅读文章,并回答问题。
(1)Where does Mike come from?
(2)Where does Binbin come from?
(3)What two languages does Mike study this year?
(4)What two languages does Wu Binbin study this term?
(5)What are the different subjects they study?
答案:
(1)Mike comes from Canada. (2)Binbin comes from China. (3)Mike studies French and English. (4)Wu Binbin studies Chinese and English. (5)Mike has music, French and science. But Wu Binbin has Chinese.
4. 根据 Mike 和 Wu Binbin 的信息,完成下列表格。
| Name | Subjects in this term | Favourite subject | Reasons |
| Mike |
maths, music, French, history, English, IT,science, and have gym
| music | Class | The class is fun. He learns a lot of new songs. |
| | | | Teacher |
His music teacher is excellent. He lets them play all kinds of interesting instruments.
|
| | | | Future job |
He wants to be a singer.
|
| Wu Binbin |
Chinese, history, maths, English, PE, IT
|
maths
| Ability |
He is good with numbers.
|
| | | | Class |
He learns how to work out maths problems in class. It feels like magic.
|
| | | | Subject |
Maths is useful in our life.
|
| | | | Future job |
He wants to be a scientist.
|
答案: maths, music, French, history, English, IT,science, and have gym Because music makes him happy. His music teacher is excellent. He lets them play all kinds of interesting instruments. He wants to be a singer. Chinese, history, maths, English, PE, IT; maths; He is good with numbers. He learns how to work out maths problems in class. It feels like magic. Maths is useful in our life. He wants to be a scientist.
5. 请根据表格尝试复述短文。
Mike is from
Canada
. He is very
busy
this year. He studies
maths, music, French, history, English, IT, science
,and has
gym
. His favourite subject is
music
because
the class is fun and they learn a lot of new songs
. Music always makes him
happy
. His music teacher is
excellent
. He lets them play all kinds of interesting
instruments
. He wants to be
a singer
in the future.
Wu Binbin is from
China
. This term, he has
subjects
like
Chinese, history, maths, English, PE, and IT
. He likes
all the subjects
, but his favourite subject is
maths
because
he is good with numbers
. He learns
how to work out maths problems
in class. It feels like
magic and is really fun
. Maths is
very useful in our life
, and he wants to be
a scientist
.
答案: Mike is from Canada. He is very busy this year. He studies maths, music, French, history, English, IT, science, and has gym. His favourite subject is music because the class is fun and they learn a lot of new songs. Music always makes him happy. His music teacher is excellent. He lets them play all kinds of interesting instruments. He wants to be a singer in the future. Wu Binbin is from China. This term,he has subjects like Chinese, history, maths, English, PE, and IT. He likes all the subjects, but his favourite subject is maths because he is good with numbers. He learns how to work out maths problems in class. It feels like magic and is really fun. Maths is very useful in our life,and he wants to be a scientist in the future.(答案不唯一)

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭