2025年资源与评价黑龙江教育出版社七年级英语上册人教版H版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年资源与评价黑龙江教育出版社七年级英语上册人教版H版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第110页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
1. 观察教材 page 48 1a 表格,猜测 AM 和 PM 的含义。
答案:
AM 表示上午,PM 表示下午。
2. 根据实际情况填写表格,并回答下列问题。
How many classes do you have in the morning? What are they?
How many classes do you have in the afternoon? What are they?
(IT/history/maths/biology/art/geography/music/PE/Chinese/English...)
How many classes do you have in the morning? What are they?
How many classes do you have in the afternoon? What are they?
(IT/history/maths/biology/art/geography/music/PE/Chinese/English...)
答案:
I have four classes in the morning. They are maths, Chinese, English and geography. I have four classes in the afternoon. They are PE, art, music and history.(答案不唯一)
3. 仔细观察教材 page 48 1b 活动中的头像、图标、日期等,回答下列问题。
<图片>
①发布人:
②发布时间:
③圆圈中的图标表示什么?
④其他图标分别有什么功能?
<图片>
①发布人:
Mike Davis
②发布时间:
7:09 PM October
③圆圈中的图标表示什么?
给发布人点赞。
④其他图标分别有什么功能?
对发布内容进行评论,分享发布内容,评论时可以附加照片和表情等。
答案:
①Mike Davis ②7:09 PM October ③给发布人点赞。④对发布内容进行评论,分享发布内容,评论时可以附加照片和表情等。
1. 快速浏览文章,并回答问题。
(1)What kind of texts are they?(
A. Posts.
B. Stories.
C. Emails.
(2)Where is the text from?
(3)What is the topic(主题) of the text?
(4)What are their favourite subjects? How do you know that?
(1)What kind of texts are they?(
A
)A. Posts.
B. Stories.
C. Emails.
(2)Where is the text from?
The text is from the message board.
(3)What is the topic(主题) of the text?
The topic of the text is students' favourite subject.
(4)What are their favourite subjects? How do you know that?
Their favourite subjects are music and maths. I guess so because of the signatures next to the photos.
答案:
(1)A (2)The text is from the message board. (3)The topic of the text is students' favourite subject. (4)Their favourite subjects are music and maths. I guess so because of the signatures next to the photos.
(1)A (2)The text is from the message board. (3)The topic of the text is students' favourite subject. (4)Their favourite subjects are music and maths. I guess so because of the signatures next to the photos.
2. 阅读文章,完成 page 49 1c 活动。
答案:
Mike Davis: music; the class is fun, he can learn a lot of new songs, music makes him happy, his music teacher is excellent, the teacher lets students play all kinds of interesting instruments, he wants to be a singer in the future Wu Binbin: maths; he is good at numbers, it is really fun and useful, he wants to be a scientist in the future
3. 仔细阅读文章,并回答问题。
(1)Where does Mike come from?
(2)Where does Binbin come from?
(3)What two languages does Mike study this year?
(4)What two languages does Wu Binbin study this term?
(5)What are the different subjects they study?
(1)Where does Mike come from?
(2)Where does Binbin come from?
(3)What two languages does Mike study this year?
(4)What two languages does Wu Binbin study this term?
(5)What are the different subjects they study?
答案:
(1)Mike comes from Canada. (2)Binbin comes from China. (3)Mike studies French and English. (4)Wu Binbin studies Chinese and English. (5)Mike has music, French and science. But Wu Binbin has Chinese.
(1)Mike comes from Canada. (2)Binbin comes from China. (3)Mike studies French and English. (4)Wu Binbin studies Chinese and English. (5)Mike has music, French and science. But Wu Binbin has Chinese.
4. 根据 Mike 和 Wu Binbin 的信息,完成下列表格。
| Name | Subjects in this term | Favourite subject | Reasons |
| Mike |
| | | | Teacher |
| | | | Future job |
| Wu Binbin |
| | | | Class |
| | | | Subject |
| | | | Future job |
| Name | Subjects in this term | Favourite subject | Reasons |
| Mike |
maths, music, French, history, English, IT,science, and have gym
| music | Class | The class is fun. He learns a lot of new songs. || | | | Teacher |
His music teacher is excellent. He lets them play all kinds of interesting instruments.
|| | | | Future job |
He wants to be a singer.
|| Wu Binbin |
Chinese, history, maths, English, PE, IT
| maths
| Ability | He is good with numbers.
|| | | | Class |
He learns how to work out maths problems in class. It feels like magic.
|| | | | Subject |
Maths is useful in our life.
|| | | | Future job |
He wants to be a scientist.
|
答案:
maths, music, French, history, English, IT,science, and have gym Because music makes him happy. His music teacher is excellent. He lets them play all kinds of interesting instruments. He wants to be a singer. Chinese, history, maths, English, PE, IT; maths; He is good with numbers. He learns how to work out maths problems in class. It feels like magic. Maths is useful in our life. He wants to be a scientist.
5. 请根据表格尝试复述短文。
Mike is from
Wu Binbin is from
Mike is from
Canada
. He is very busy
this year. He studies maths, music, French, history, English, IT, science
,and has gym
. His favourite subject is music
because the class is fun and they learn a lot of new songs
. Music always makes him happy
. His music teacher is excellent
. He lets them play all kinds of interesting instruments
. He wants to be a singer
in the future.Wu Binbin is from
China
. This term, he has subjects
like Chinese, history, maths, English, PE, and IT
. He likes all the subjects
, but his favourite subject is maths
because he is good with numbers
. He learns how to work out maths problems
in class. It feels like magic and is really fun
. Maths is very useful in our life
, and he wants to be a scientist
.
答案:
Mike is from Canada. He is very busy this year. He studies maths, music, French, history, English, IT, science, and has gym. His favourite subject is music because the class is fun and they learn a lot of new songs. Music always makes him happy. His music teacher is excellent. He lets them play all kinds of interesting instruments. He wants to be a singer in the future. Wu Binbin is from China. This term,he has subjects like Chinese, history, maths, English, PE, and IT. He likes all the subjects, but his favourite subject is maths because he is good with numbers. He learns how to work out maths problems in class. It feels like magic and is really fun. Maths is very useful in our life,and he wants to be a scientist in the future.(答案不唯一)
查看更多完整答案,请扫码查看