第64页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
十、阅读短文,按要求完成下列各题。(10 分)
My Community
I’m Tim. My community is very beautiful. There are many good places in my community. There is a park. I can take a walk with my family and friends after dinner(晚饭后). There is a big playground. My brother Jim likes it. He often does sports there. There is a nice museum. It’s my sister’s favourite place. She can see many old things there. There is a shop too. My mum always buys food and fruit there. I love my community very much.
(一)根据短文内容,圈出文中提到的场所。(4 分)

A.
B.
C.
D.
E.
F.
G.
(二)根据短文内容,在相应的方框内打“√”。(4 分)
| |go shopping|take a walk|see old things|do sports|
|Tim| | | | |
|Tim’s brother| | | | |
|Tim’s sister| | | | |
|Tim’s mum| | | | |

(三)What’s your favourite place in your community? What do you often do there?(2 分)______
My Community
I’m Tim. My community is very beautiful. There are many good places in my community. There is a park. I can take a walk with my family and friends after dinner(晚饭后). There is a big playground. My brother Jim likes it. He often does sports there. There is a nice museum. It’s my sister’s favourite place. She can see many old things there. There is a shop too. My mum always buys food and fruit there. I love my community very much.
(一)根据短文内容,圈出文中提到的场所。(4 分)
A.
B.
C.
D.
E.
F.
G.
(二)根据短文内容,在相应的方框内打“√”。(4 分)
| |go shopping|take a walk|see old things|do sports|
|Tim| | | | |
|Tim’s brother| | | | |
|Tim’s sister| | | | |
|Tim’s mum| | | | |
(三)What’s your favourite place in your community? What do you often do there?(2 分)______
答案:
(一)CEFG 解析: 根据文中“There is a park.”“There is a big playground.”“There is a nice museum.”和“There is a shop too.”可知 Mike 的社区里有公园、游乐场、博物馆和商店。故圈 C、E、F、G。(二)go take see old do sports shopping a walk things Tim √ Tim's brother √ Tim's sister √ Tim's mum √ 解析: go shopping 购物;take a walk 散步;see old things 看老物件;do sports 做运动。根据文中“I'm Tim ... I can take a walk ...”“My brother ... does sports there.”“It's my sister's ... see many old things there.”和“My mum always buys food and fruit there.”可知 Tim 对应的是散步,Tim 的弟弟对应的是做运动,Tim 的姐姐对应的是看老物件,Tim 的妈妈对应的是购物。(三)My favourite place is the library. I often read books there.(此答案不唯一)解析: 题干意为“在你的社区你最喜欢的地方是哪里?你通常在那儿做什么?”,此题为开放题,答案不唯一。
查看更多完整答案,请扫码查看