第52页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
九、Mike 参加了一项志愿者活动,请你根据他的日记,完成思维导图。
Sunday
Sunny and hot
Today I go to the old people's home with my friend Amy. It's spring now, but today it's hot and sunny. I wear my new white T-shirt and Amy wears a yellow dress. We see many old people in the old people's home. I clean their rooms and make the beds. I also sing some old songs to them. I'm tired, but I'm very happy today.
1. hot and______
2.______people's home
3. a white______
4.______
5.______the rooms
6. make the______

Sunday
Sunny and hot
Today I go to the old people's home with my friend Amy. It's spring now, but today it's hot and sunny. I wear my new white T-shirt and Amy wears a yellow dress. We see many old people in the old people's home. I clean their rooms and make the beds. I also sing some old songs to them. I'm tired, but I'm very happy today.
1. hot and______
2.______people's home
3. a white______
4.______
5.______the rooms
6. make the______
答案:
1. sunny 解析:根据方框内右上角的"Sunny and hot"可知,今天是大晴天,并且很热。2. old 解析:根据"Today I go to the old people's home with my friend Amy."可知,Mike 去了敬老院。3. T-shirt 解析:根据"I wear my new white T-shirt..."可知,Mike 穿了一件白色的 T 恤衫。4. spring 解析:根据"It's spring now ..."可知,现在是春天。5. clean 解析:根据"I clean their rooms and make the beds."可知,Mike 打扫老人的房间。6. beds 解析:根据"I clean their rooms and make the beds."可知,Mike 给老人铺床。
查看更多完整答案,请扫码查看