第60页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
十、选择合适的句子补全对话。(10 分)
A:1. ______
B:He's my new friend.
A:He's tall. 2. ______
B:His name is Timmy. He's kind too. 3. ______
A:He's also strong.
B:Yes. 4. ______
A:Can he play basketball?
B:Yes. 5. ______
A. He often helps me with my English.
B. Who's this boy?
C. We often play together.
D. What's his name?
E. He likes ball games.
A:1. ______
B:He's my new friend.
A:He's tall. 2. ______
B:His name is Timmy. He's kind too. 3. ______
A:He's also strong.
B:Yes. 4. ______
A:Can he play basketball?
B:Yes. 5. ______
A. He often helps me with my English.
B. Who's this boy?
C. We often play together.
D. What's his name?
E. He likes ball games.
答案:
1. B 解析:根据下句"他是我的新朋友。"可知此处是询问某人是谁。B 项"这个男孩是谁?"符合语境。
2. D 解析:根据下句"他的名字是 Timmy。"可知此处是询问新朋友的姓名。D 项"他的名字是什么?"符合语境。
3. A 解析:根据前句"他也很友善。"可知此处是进一步说明新朋友友善的体现。A 项"他经常在英语方面帮助我。"符合语境。
4. E 解析:根据上句"他也很强壮。"和下句"他会打篮球吗?"可知此处应是承上启下的句子。E 项"他喜欢球类运动。"符合语境。
5. C 解析:根据上句"他会打篮球吗?"和答语"是的。"可知此处是进一步说明新朋友会打篮球的体现。C 项"我们经常一起玩。"符合语境。
2. D 解析:根据下句"他的名字是 Timmy。"可知此处是询问新朋友的姓名。D 项"他的名字是什么?"符合语境。
3. A 解析:根据前句"他也很友善。"可知此处是进一步说明新朋友友善的体现。A 项"他经常在英语方面帮助我。"符合语境。
4. E 解析:根据上句"他也很强壮。"和下句"他会打篮球吗?"可知此处应是承上启下的句子。E 项"他喜欢球类运动。"符合语境。
5. C 解析:根据上句"他会打篮球吗?"和答语"是的。"可知此处是进一步说明新朋友会打篮球的体现。C 项"我们经常一起玩。"符合语境。
十一、阅读短文,按要求完成下列各题。(10 分)
Hello,I'm Cindy. I have three new friends this term(学期). Bill is a good boy. He is short and strong. He likes football. He often plays football with his classmates. Anna is a nice girl. She is quiet and kind. She often reads books in the morning. Beibei is a Chinese. She is tall and thin. She likes ball games too. She often plays basketball with her friends.
(一)根据短文内容,选择正确的选项填入相应的方框中。(6 分)
|Cindy|Bill|□□|
||Anna|□□|
||Beibei|□□|

A. strong B. quiet C. tall D. short E. kind F. thin
(二)根据短文内容,连线。(3 分)
Bill Anna Beibei

(三)根据短文内容,选择合适的主题:______。(1 分)
A. My New Jobs B. My New Friends
Hello,I'm Cindy. I have three new friends this term(学期). Bill is a good boy. He is short and strong. He likes football. He often plays football with his classmates. Anna is a nice girl. She is quiet and kind. She often reads books in the morning. Beibei is a Chinese. She is tall and thin. She likes ball games too. She often plays basketball with her friends.
(一)根据短文内容,选择正确的选项填入相应的方框中。(6 分)
|Cindy|Bill|□□|
||Anna|□□|
||Beibei|□□|
A. strong B. quiet C. tall D. short E. kind F. thin
(二)根据短文内容,连线。(3 分)
Bill Anna Beibei
(三)根据短文内容,选择合适的主题:______。(1 分)
A. My New Jobs B. My New Friends
答案:
(一)Bill: D, A;Anna: B, E;Beibei: C, F
(二)Bill-football;Anna-read books;Beibei-play basketball
(三)B
(二)Bill-football;Anna-read books;Beibei-play basketball
(三)B
查看更多完整答案,请扫码查看