第30页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
Ⅱ Read the following passages and then choose the correct answers.
A
After the first day on the job, the bank’s new manager realized he would be busier than he had been led to believe. Not only was he assisting the bank tellers with their work, but his new boss had decided to inundate him with other tasks like creating security systems, managing the bank’s deposits and refunds, securing loans, and maintaining the daily operations. The new manager was exhausted as he locked the bank up for the night.
(
A. Overload. B. Provide. C. Underwhelm. D. Offer.
B
Moisture is collected from the atmosphere by the action of cold. During the day, the powerful heat of the sun causes water to evaporate from the earth, forming moist vapor, that condenses into dew after sunset as temperature drop. Dew is more copious in the spring and autumn than at any other season. It is also more common in warm countries than in cold ones because of the sudden changes of temperature. Egypt abounds in dew all summer long; for the air is too hot to condense the vapors in the day-time and the dew never gathers into clouds and forms rain.
(
A. large drops of rain falling from the sky
B. water vapor that condenses in the clouds
C. small droplets that form when water vapor condenses
D. the water that makes up the lakes and puddles on earth
A
After the first day on the job, the bank’s new manager realized he would be busier than he had been led to believe. Not only was he assisting the bank tellers with their work, but his new boss had decided to inundate him with other tasks like creating security systems, managing the bank’s deposits and refunds, securing loans, and maintaining the daily operations. The new manager was exhausted as he locked the bank up for the night.
(
A
) What’s the meaning of the underlined word?A. Overload. B. Provide. C. Underwhelm. D. Offer.
B
Moisture is collected from the atmosphere by the action of cold. During the day, the powerful heat of the sun causes water to evaporate from the earth, forming moist vapor, that condenses into dew after sunset as temperature drop. Dew is more copious in the spring and autumn than at any other season. It is also more common in warm countries than in cold ones because of the sudden changes of temperature. Egypt abounds in dew all summer long; for the air is too hot to condense the vapors in the day-time and the dew never gathers into clouds and forms rain.
(
C
) According to the passage above, dew is most likely ______.A. large drops of rain falling from the sky
B. water vapor that condenses in the clouds
C. small droplets that form when water vapor condenses
D. the water that makes up the lakes and puddles on earth
答案:
A篇:
1. 定位原文“inundate him with other tasks like...”,结合前文“busier than he had been led to believe”及后文“exhausted”,可知任务过多。
2. 选项A. Overload(使超载,使负担过重)符合语境。
3. 答案:A
B篇:
1. 原文提到“moist vapor, that condenses into dew after sunset as temperature drop”,即水汽遇冷凝结成露水。
2. 选项C“small droplets that form when water vapor condenses”(水汽凝结形成的小水滴)与原文描述一致。
3. 答案:C
1. 定位原文“inundate him with other tasks like...”,结合前文“busier than he had been led to believe”及后文“exhausted”,可知任务过多。
2. 选项A. Overload(使超载,使负担过重)符合语境。
3. 答案:A
B篇:
1. 原文提到“moist vapor, that condenses into dew after sunset as temperature drop”,即水汽遇冷凝结成露水。
2. 选项C“small droplets that form when water vapor condenses”(水汽凝结形成的小水滴)与原文描述一致。
3. 答案:C
查看更多完整答案,请扫码查看