2025年学习指导用书中职英语第三册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年学习指导用书中职英语第三册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年学习指导用书中职英语第三册译林版》

三、将对话按顺序排列,并将序号填在横线上。 A. Getting local artists and art students to join us would make our exhibits special. B. An Art Day? What a great idea! It'd show off what our local artists can do. C. How about next month for this? It seems like the right time to plan everything. D. How does organising an Art Day sound? We could have workshops, shows, and live art. E. We need to plan when and where it will be held, what we'll need for the workshops, and how to set up the shows. F. Next month sounds perfect. It gives us plenty of time to get it all ready. G. Let's plan what we'll do and where everything will go. Adding activities where people can join could attract a crowd. → → → C → → →
答案: D→B→A→C→E→G→F 解析:首先提出组织艺术日的想法(D),对方表示赞同(B),接着建议邀请本地艺术家和学生(A),然后讨论时间(C),之后规划具体事项(E),再补充增加参与性活动(G),最后确认时间(F)。
四、选择合适的内容补全短文,并将序号填在横线上。
A. making minor, gradual improvements to the community
B. many community surveys
C. digital support
D. were very successful
E. collaborations with local technology experts
In response to the growing need for digital access, our team started a 1) ______ project this year to help seniors explore the digital world. The decision came after 2) ______ that uncovered an intense desire among older people to learn about internet safety, email, and social media basics.
Thanks to 3) ______, we set up a series of interactive workshops at our community centre. These workshops 4) ______. They offered hands-on learning experience, attracting over 50 passionate participants in the first month. The positive feedback showed the importance of 5) ______, inspiring us to expand our efforts to cover a broader range of community needs.
答案: 1. C
2. B
3. E
4. D
5. A
解析:1. 由“help seniors explore the digital world”可知是“数字支持”项目,选C。
2. “uncovered an intense desire”表明是通过“社区调查”发现的,选B。
3. “set up a series of interactive workshops”需要“与当地技术专家合作”,选E。
4. “attracting over 50 passionate participants”说明 workshops 很成功,选D。
5. “inspiring us to expand our efforts”体现了“对社区进行小的、渐进的改进”的重要性,选A。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭