2025年学习指导用书中职英语第三册译林版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年学习指导用书中职英语第三册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第17页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
二、阅读理解。B
That afternoon, I drove to the office park. By six o'clock that evening, I had signed contracts with seven companies to rent plants from me and pay me a fee to maintain them. Within a week, I had agreed to rent the greenhouse from the owner's family. Business is increasing rapidly, and one day, I hope to be the proud owner of the greenhouse.
1. What do we learn about the greenhouse?
A. It is located in a park.
B. Its owner died of a heart attack.
C. It went bankrupt all of a sudden.
D. Its potted plants were for rent only.
2. What was the writer doing when a customer walked in one morning?
A. Planting some trees in the greenhouse.
B. Writing a want ad to a local newspaper.
C. Putting up a "Going Out of Business" sign.
D. Helping a customer select some purchases.
3. What did the writer think of when serving the office manager?
A. Opening an office in the new office park.
B. Keeping better relations with her company.
C. Developing fresh business opportunities.
D. Building a big greenhouse of his own.
4. What is the writer's hope for the future?
A. Owning the greenhouse one day.
B. Securing a job at the office park.
C. Growing more potted plants.
D. Finding customers out of town.
That afternoon, I drove to the office park. By six o'clock that evening, I had signed contracts with seven companies to rent plants from me and pay me a fee to maintain them. Within a week, I had agreed to rent the greenhouse from the owner's family. Business is increasing rapidly, and one day, I hope to be the proud owner of the greenhouse.
1. What do we learn about the greenhouse?
A. It is located in a park.
B. Its owner died of a heart attack.
C. It went bankrupt all of a sudden.
D. Its potted plants were for rent only.
2. What was the writer doing when a customer walked in one morning?
A. Planting some trees in the greenhouse.
B. Writing a want ad to a local newspaper.
C. Putting up a "Going Out of Business" sign.
D. Helping a customer select some purchases.
3. What did the writer think of when serving the office manager?
A. Opening an office in the new office park.
B. Keeping better relations with her company.
C. Developing fresh business opportunities.
D. Building a big greenhouse of his own.
4. What is the writer's hope for the future?
A. Owning the greenhouse one day.
B. Securing a job at the office park.
C. Growing more potted plants.
D. Finding customers out of town.
答案:
1. B
解析:根据第一段“the owner of the greenhouse where I worked as a manager died of a heart attack.”可知,温室的主人死于心脏病发作,B选项正确。
2. C
解析:根据第二段“as I was hanging the 'Going Out of Business' sign at the greenhouse, the door opened, and in walked a customer.”可知,顾客进来时,作者正在挂“停业”的牌子,C选项正确。
3. C
解析:根据第二段“While I was helping her select her purchases, my mind was racing. Perhaps as many as a dozen firms had recently opened offices in the new office park...”可知,作者在为办公室经理服务时,想到了新的商业机会,即向新办公园区的公司出租植物并提供维护服务,C选项正确。
4. A
解析:根据最后一段“Business is increasing rapidly, and one day, I hope to be the proud owner of the greenhouse.”可知,作者希望有一天能拥有这个温室,A选项正确。
解析:根据第一段“the owner of the greenhouse where I worked as a manager died of a heart attack.”可知,温室的主人死于心脏病发作,B选项正确。
2. C
解析:根据第二段“as I was hanging the 'Going Out of Business' sign at the greenhouse, the door opened, and in walked a customer.”可知,顾客进来时,作者正在挂“停业”的牌子,C选项正确。
3. C
解析:根据第二段“While I was helping her select her purchases, my mind was racing. Perhaps as many as a dozen firms had recently opened offices in the new office park...”可知,作者在为办公室经理服务时,想到了新的商业机会,即向新办公园区的公司出租植物并提供维护服务,C选项正确。
4. A
解析:根据最后一段“Business is increasing rapidly, and one day, I hope to be the proud owner of the greenhouse.”可知,作者希望有一天能拥有这个温室,A选项正确。
查看更多完整答案,请扫码查看