第8页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
(
A.want to
B.can
C.can't
C
)1.We ______ go to Chinatown now. It's too late.A.want to
B.can
C.can't
答案:
C
(
—I'm sending an email to my family in China. ______
A.I miss my family.
B.I have a big family.
C.I can help my family.
A
)2.—What are you doing,Daming?—I'm sending an email to my family in China. ______
A.I miss my family.
B.I have a big family.
C.I can help my family.
答案:
A
( )3.—Mum,I hungry.
—Look, there are lots of
A.bookshops
B.restaurants
C.libraries
—Look, there are lots of
B
there. Let's go there to get something to eat.A.bookshops
B.restaurants
C.libraries
答案:
B
(
—Oh,all towns in China are Chinatowns!
A.China
B.the US
C.Canada
A
)4.—Are there any Chinatowns in ______?—Oh,all towns in China are Chinatowns!
A.China
B.the US
C.Canada
答案:
A
(
—Yes,and you can see ______ there.
A.Chinese dancing
B.the West Lake
C.the Great Wall
A
)5.—There is a Chinatown in New York.—Yes,and you can see ______ there.
A.Chinese dancing
B.the West Lake
C.the Great Wall
答案:
A
一、阅读理解。
Chinatown
Chinatown is a place where many overseas(海外的) Chinese live together. There are lots of Chinatowns in the US. There is a big one in New York. It is a good place to go.
Shopping in Chinatown is really fun. You can find lots of things here. Most(大多数) of them are made in China. You can enjoy(享受) traditional Chinese food such as Shanghai food here.
Living in Chinatown is very comfortable(舒服的). You can find hospitals, schools, banks, libraries and supermarkets in it. In some schools, students must study Chinese. Many overseas Chinese send their children to these schools. They want their children to learn more about China and its culture.
根据短文内容,判断下列句子与短文内容是否相符。相符的在括号中写“T”,不相符的写“F”。
(
(
(
(
(
Chinatown
Chinatown is a place where many overseas(海外的) Chinese live together. There are lots of Chinatowns in the US. There is a big one in New York. It is a good place to go.
Shopping in Chinatown is really fun. You can find lots of things here. Most(大多数) of them are made in China. You can enjoy(享受) traditional Chinese food such as Shanghai food here.
Living in Chinatown is very comfortable(舒服的). You can find hospitals, schools, banks, libraries and supermarkets in it. In some schools, students must study Chinese. Many overseas Chinese send their children to these schools. They want their children to learn more about China and its culture.
根据短文内容,判断下列句子与短文内容是否相符。相符的在括号中写“T”,不相符的写“F”。
(
T
)1. There is a big Chinatown in New York.(
F
)2. You can't eat Shanghai food in Chinatown.(
T
)3. Many things in Chinatown are made in China.(
F
)4. Living in Chinatown is not comfortable.(
T
)5. Children in Chinatown can learn Chinese at school.
答案:
1.T 2.F 3.T 4.F 5.T
查看更多完整答案,请扫码查看